L’Amposta denuncia presumpta compra de partits

Gravíssima denúncia per part del president de l’Amposta, Carlos Gilabert, a Mundo Deportivo sobre una presumpta compra de partits, cosa que significa que aniran a la justícia ordinària perquè els tribunals esportius ho van desestimar


Carlos Gilabert, (a l’esquerra), va assumir la presidència del club de mans de Jordi Pérez el passat 2019 // FOTO: CF Amposta

“En una conversa que tinc gravada em reconeix el president del Vilaseca que els seus jugadors es van vendre per 3.000 euros”. Boom! Paraules textuals del president de l’Amposta, Carlos Gilabert, a Mundo Deportivo. No obstant això, aquesta possible prova no ha valgut per a res als Comitès de Competició i Apel·lació de la Federació Catalana de futbol.

El màxim responsable del club ebrenc, que admet “rebre trucades molt desagradables al punt que haig de silenciar el telèfon”, té fins i tot la resposta per part del Tribunal Català de l’Esport. No obstant això, “diuen que no tenen potestat per a analitzar veus i que no es poden presentar converses gravades com a proves”.

L’AMPOSTA I LA JUSTÍCIA ORDINÀRIA

El resum de l’esdevingut l’explica Gilabert a MD. “Van oferir comprar-me el partit en camp del Remolins Bitem i em vaig negar. Vam perdre i el Bitem agafava opcions de permanència. En l’última jornada de Lliga, el Remolins jugava a Vilaseca mentre nosaltres vam caure a Riudoms amb tres penals assenyalats”.

La pel·lícula segueix doncs “en el descans, el Bitem perdia 1-0 contra el Vilaseca, però en la segona part van remuntar 1-3 amb una sèrie d’irregularitats molt clares”. No obstant això, no ha servit de res en els tribunals esportius i serà ara la justícia ordinària qui decidirà.

L’Amposta va presentar la denúncia corresponent la setmana passada en la comissaria dels Mossos i espera esdeveniments. Per cert, els del Montsià van sofrir el reglament de la competició i van perdre de categoria i jugaran en Tercera Catalana.