Lamentables incidents en el Mollet-La Jonquera

Ha estat una de les pitjors notícies per al futbol català del cap de setmana. Una invasió de camp i una inqualificable agressió a una periodista embruten aquest esport

Mollet-La Jonquera: incidents molt desagradables/ FOTO: CF MOLLET
Mollet-La Jonquera: incidents molt desagradables/ FOTO: CF MOLLET

Tot el que va ocórrer en el camp dels Germans Gonzalvo de Mollet entre el primer equip dels locals i La Jonquera va ser lamentable. I això que el partit, segons expliquen els mateixos protagonistes, no va ser res extraordinari. Bé gairebé res, ja que el tècnic visitant, Àlex Vizuete explica aquest dimarts en Mundo Deportivo autèntiques barbaritats protagonitzades, suposadament, pel col·legiat Santiago Vicente.

Una vegada va finalitzar el partit, es va produir una invasió de camp per part d’una bona representació visitant i una agressió a una periodista, Alba Castilla, de Vallès Televisió. Els Mossos van posar ordre en un espectacle sempre reprovable.

Primer va parlar l’àrbitre a través de l’acta del partit. Poden repassar en els dos textos que s’adjunten expressions molt dures que Santiago Vicente atribueix a alguns representants de La Jonquera. I això segur que el Comitè ho castigarà amb duresa.

Text1

tex2

Després va tocar el torn als clubs. El Mollet no entenia res:

I, finalment, La Jonquera. Breu i molt clarivident:

Aquest dimarts, el tècnic gironí ha ampliat la seva versió en Mundo Deportivo: “Aquest senyor s’ha carregat el treball de 10 mesos dels meus jugadors i ha acabat amb la il·lusió d’un poble”. Val la pena repassar la resta del text