L’Alpicat s’emporta els 3 punts en un gran duel

L’equip dirigit per Pol Sellés s’estrena en el seu retorn a Segona Catalana, després del descens de la temporada passada, amb una victòria a un dels camps més difícils de la categoria

JOSEP REGANY @Jregany
Paret Ivan Marin i Pollo, salva Bracons i Eric Gracia marca a plaer /FOTO: FC ALPICAT

L’Alpicat ha aconseguit els primers tres punts de la temporada al camp del Solsona gràcies a un gol d’una de les noves incorporacions, Eric Gracia. El partit ha gaudit de nombroses ocasions per als dos equips, però una excel·lent actuació del porter visitant ha impedit al Solsona donar una alegria al seu públic sempre fidel (VEURE MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

L’enfrontament entre el Torrefarrera i el Cervera, la jornada del dissabte, va obrir el grup cinquè de Segona Catalana. Amb 0-0 al descans, uns primers 10 minuts fatídics del conjunt local a la represa, van permetre al Cervera col·locar-se 0-3 en el marcador, Un solitari gol del Torrefarrera en el tram final del partit va arrodonir el marcador en el definitiu 1-3.

El primer liderat de la categoria

L’Alcarràs va aconseguir la seva primer victòria com a local al superar per 4-1 a l’Alcoletge, un dels dos equips que ha pujat de Tercera Catalana. Amb aquesta victòria i per la diferència de gols, l’Alcarràs es posa líder del grup, en l’any que estan cridats a ser un dels grans dominadors del grup lleidatà de Segona Catalana.

El Linyola va veure com l’Albi s’emportava els 3 punts de casa seva, on la temporada passada tan sols va perdre 2 partits. Els de l’Albi van aconseguir els seus primers punts guanyant per 3-5 en el marcador. Una altra victòria visitant va ser la delTérmens, que es va imposar per 1 gol a 2 a l’Agramunt, l’altre equip que ha pujat des de Tercera Catalana.

L’Artesa de Segre, el Castellserà i l’Organyà van aprofitar la seva condició de locals per superar als seus rivals i iniciar la temporada amb una victòria. Per la seva banda el Vallfogona de Balaguer i el Guissona es van repartir els punts en el seu empat a 1.