#2cat5: L’Alcarràs entra en la lluita per la primera posició

Els d’Espasa encadenen 6 victòries consecutives i aprofiten l’ensopegada de l’Artesa de Segre per empatar a punts i compartir lideratge

JOSEP REGANY @Jregany
L’Alcarras iguala amb el L’Artesa al capdavant de la classificació/FOTO: FC ALCARRÀS

L’Alcarràs suma 6 jornades seguides sumant 3 punts i 8 jornades consecutives sense conèixer la derrota. Amb aquesta regularitat ha aprofitat les ensopegades dels seus competidors per situar-se amb les opcions intactes per a un possible ascens. Aquest dissabte va superar a un bon Castellserà que al descans ja perdia per 2-0 amb dos gols de Parra.

Al segon temps no es va moure el marcador i els de Cambray tornen a la senda de la derrota després de la victòria de la setmana passada i veuen com els de baix comencen a sumar i els hi retallen punts, el descens cada vegada més car. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

El líder, l’Artesa de Segre, va veure com l’Alcoletge el superava en un gran segon temps. Al descans es va arribar amb empat sense gols. Però a la represa amb 5 minuts elèctrics, els locals ja guanyaven 2-0. Més tard, a falta de 15 minuts va arribar la sentència de Pifarré per establir el 3 a 0 definitiu. Cop dur a un Artesa que veu com l’Alcarràs l’empata a punts i que haurà de suar si vol aconseguir l’ascens directe.

2 victòries locals, 3 visitants i 2 empats

L’Alpicat està en ratxa i ja suma 4 victòries consecutives, aquesta setmana va superar per 2 gols a 0 a l’Albi que veu que no pot fallar si vol aspirar a les posicions d’ascens. L’altra victòria local va arribar a Vallfogona de Balaguer, on l’equip local va remuntar el gol inicial de l’Agramunt per sumar la segona victòria consecutiva i continuar somiant amb la permanència.

El Linyola va haver de remuntar a domicili el gol inicial del Palau d’Anglesola, en els darrers 15 minuts dos gols van servir per endur-se els tres punts després de dues jornades seguides perdent. Un gol a l’inici del partit va ser suficient perquè elTorrefarrera s’endugués els tres punts del camp del Térmens. L’Organyà va trencar una ratxa de 8 partits sense guanyar i es va emportar els tres punts del camp del Balàfia amb un resultat final d’1-3.

Finalment, dos partits que van acabar amb repartiment de punts. Juneda i Cervera van empatar a 1 gol. Mentre queGuissona i Solsona van finalitzar el seu partit amb empat a 2 gols.