L’Ajuntament de Lleida expulsa els Esteve

La Paeria de Lleida ha decidit aquest dimecres que el Lleida Esportiu ha d’abandonar les instal·lacions pel manifest incompliment del conveni signat per les dues parts. Mentrestant, l’FCF va parlar de “seny”

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, està molt fart dels germans Esteve // FOTO: Ajuntament

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, està molt fart dels germans Esteve // FOTO: Ajuntament

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i tots els partits polítics han decidit aquest dimecres que el Lleida Esportiu abandoni el Municipal d’Esports; o millor dit, han decidit que els germans Esteve se’n vagin per l’incompliment del conveni signat el passat 2017.

La notícia esperada s’haurà d’aprovar en el pròxim ple municipal del 28/gener encara que aquest primer pas ja ha estat confirmat. Ho ha fet aquest dimecres l’alcalde de la ciutat Miquel Pueyo i, a partir d’aquest moment, el club disposarà de 30 dies per a lliurar les claus de les instal·lacions.

UNANIMITAT A LLEIDA

Sorprenent decisió de la Paeria, ja que ha estat la unanimitat dels partits presents en la Comissió de Cultura i Esports els qui han acordat fer aquest pas clau endavant. “És el moment de ser valents, respondre i prendre decisions per l’incompliment flagrant del conveni que és va signar el 2017. La imatge que ha donat el Lleida Esportiu ha danyat la ciutat i hem perdut imatge com a ciutat esportiva”, ha dit Pueyo.

L’alcalde ho resumia de manera molt clara: “El club ha estat gestionat de manera nefasta” i anava més lluny perquè “arriba el moment de fer foc nou i fer un nou equip a la ciutat que ens representi de manera digna. Des de de la Paeria ajudarem en tot el que calgui perquè és pugui fer”.

SOTERAS NO HO VA VEURE

En aquest moment encara ressona el vaticini del president de la FCF, Soteras, quan va acudir a Mollerussa per la Copa del Rei. “Hi haurà seny i la desaparició del club no arribarà, ja que en aquesta ocasió el farem servir”, va dir el passat 1 de desembre