L’Àguila a Can Cabanyes: 5 robatoris en 3 mesos

Des del club expliquen que es senten desemparats i estan disposats a denunciar a l’Ajuntament de Badalona. Jorge Rincón, entrenador del primer equip i coordinador del club, ho explica

L’Àguila ha patit 5 robatoris en 3 mesos // FOTO: Bernat López

“Ja estem farts. L’Àguila és el segon equip de la ciutat de Badalona, del 1927, i ens sentim tractats com una merda”. Així de contundent es mostra Jorge Rincón, entrenador de l’Àguila de Quarta Catalana. Però, per què? Ell mateix explica que l’última setmana d’agost van patir un robatori i des d’aleshores fins avui se n’han produït quatre més. Material esportiu i d’oficina, valorat en més de 4.000 euros. Això suposa, el pressupost d’una temporada, segons Rincón.

La situació, segueix, ha estat explicada a l’Ajuntament, però “ho permeten i no fan res”. De fet, “amb tothom amb qui parlem ens diu que té mala pinta, que ens volen fer fora del camp”. El camp de l’Àguila és Municipal i compartit amb el Sistrells: “El president del Sistrells ja ens ha dit que ell quan vulgui ens fa fora del camp perquè, segons ell, molestem”.

Insinuacions i declaracions rotundes. El que sí reconeix Rincón són indicis, com “la primera vegada que ens van robar ens vam trobar l’escut de l’Àguila trencat al mig del camp. Això ens fa veure que van contra nosaltres”. L’últim robatori va ser ahir mateix. Un compressor valorat en 600€.

“Sense assegurança ni paret, els lladres poden entrar on vulguin i com vulguin. Hem perdut el pressupost de la temporada”. No hi ha més, segons Rincón. L’Àguila, pel que explica, es sent desemparat i “denunciarem a l’Ajuntament i volem arribar fins al final. Ens hem intentat posar en contacte amb ells de totes les maneres i s’obliden”.