“L’afició de la Montañesa és molt generosa”

Ramon María Calderé pateix en primera persona el calvari de la Montañesa. Com els aficionats, com els directius, com els futbolistes i com els tècnics i no sap dissimular el seu disgust alhora que mostra la seva confiança

Ramon María Calderé suma un triomf des de la seva arribada a la banqueta de la Montañesa // FOTO: Pedro González

Ramon María Calderé suma un triomf des de la seva arribada a la banqueta de la Montañesa // FOTO: Pedro González

@ManuelSeguraM

Sempre ha estat així: il·lusionant, amb caràcter lluitador i líder. Ramon María Calderé sabia on es ficava (Montañesa) i, encara que mostri 1 triomf, 3 empats i 4 derrotes, manté intacta la seva confiança en el grup. Aquest dilluns parlava per a si mateix a Cambrils.

“Amb excepció de la derrota justa de Banyoles, en els anteriors ens ha faltat tenir la fortuna del nostre costat i crec que ens mereixem 5 0 6 punts més, però la realitat és que no els tenim. L’empat enfront del Peralada ens ha fet molt de mal”, comenta Calderé.

“SÓC TOTALMENT RESPONSABLE DE L’EQUIP”

Igualar a 2 amb una renda de 2-0 favorable enfront dels xampanyers “ho vam notar a Banyoles, ha estat un cop anímic important. Jo reconec que podríem tenir més punts, però estem en un equip amb daltabaixos”.

El treball passa per “un nivell psicològic i posar la meva experiència a la seva disposició” encara que això no hagi servit perquè “l’equip es ‘vagi’ dels partits en alguns moments. Sóc totalment responsable de no treure-li més a l’equip, jo sóc el màxim responsable”.

El tècnic de Vila-rodona només té paraules d'agraïment per als seus jugadors // FOTO: Pedro González

El tècnic de Vila-rodona només té paraules d’agraïment per als seus jugadors // FOTO: Pedro González

Ara es tracta que “creixi l’autoestima” i no es donin expulsions que “no es poden permetre. A més, “ja sé que baixen sis, però poden ser quatre i això també li ho dic als meus nois”.

UNA MONTAÑESA EXEMPLAR

L’exemplaritat de Sergio García i Joan Verdú és espectacular. “Sergio ha estat dos mesos lesionat i ho està passant també molt mal perquè no estan acostumats a jugar en aquestes situacions. Joan Verdú o Pedro García, que hem estat a l’elit, també patim com qualsevol”.

El missatge per als seguidors és molt clar. “Valorem molt la seva generositat, aquesta afició és molt generosa. Jo els veig com ‘el nou Vallecas’ i sé el que sofreixen perquè sofrim tots. Ens lliurem tots, però es mereixen molt més”