L’AE Prat, camí de rècord

L’AE Prat demostra que és l’equip més sòlid de Tercera Divisió. No perd des de la jornada 5, i gràcies a superar al Sabadell B, ja està a 4 partits de diferència. La segona plaça, s’ha originat un triple empat a 44 punts entre el mateix Sabadell B, Montañesa i Vilafranca

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER @ffgaya
L'equip`de Pedro Dólera és imbatible/ FOTO: PACO CARRASCO-AE PRAT
L’equip`de Pedro Dólera és imbatible/ FOTO: PACO CARRASCO-AE PRAT

El partit de la jornada, entre Sabadell B i AE Prat, ha estat marcat per la pluja i per què els pratencs segueixen intractables. Victòria per la mínima (0-1) per ser més líder que mai i seguir el seu camí en solitari per acabar primer a la classificació. El solitari gol de Jordi Sánchez (24′) decantava el duel per un Prat que marxa al final d’aquesta 25ª jornada de lliga a dotze punts dels seus perseguidors. Al 48′, l’àrbitre aturava el matx però al final es reprenia. Al temps de descompte, el Sabadell B ha tingut l’empat, però el xut aniria al travesser. L’AE Prat, manté xifres de rècord: una sola derrota en 25 partits de lliga i dotze punts de diferència davant d’uns rivals que no li poden donar caça.

La Montañesa, suma una victòria per a reafirmar-se en zona play-off, i alhora, allunyar al Granollers de les primeres quatre posicions. Nou Barris va viure una nova victòria del seu equip groc-i-negre, gràcies a un gol pràcticament al final de la primera part d’Aleix Dalmau. El gol significa tres punts per la Monta que es posa amb 44 punts, empatat amb Vilafranca i Sabadell B.

El Vilafranca demostra, jornada rere jornada, que la seva posició no és casualitat, i lluita per la segona posició. Victòria a Palamós, que veuria com jugaria els últims 25 minuts amb un home menys. Medina, obria la llauna superada la primera mitja hora en el marcador. Illescas, augmentava distàncies (65′) i ja amb un home més sobre la taula, Oribe (75′) deixava el 0-3 final, que de retruc, posa al Palamós en una situació difícil.

El Peralada sembla que desperti després de sumar la segona victòria consecutiva. Primer va ser el Morell la jornada passada i aquesta, ha estat el Manlleu qui ha caigut davant d’un Peralada decidit a donar guerra per mantenir-se a Tercera Divisió. El Manlleu, era qui marcava primer, amb el gol de Martínez (36′), però en els primers 10 minuts de la segona part el marcador girava per situar l’1-2, amb el doblet de Marc Mas, el segon des del punt de penal. Quarta jornada seguida que el Manlleu no guanya, i s’ha allunyat del play-off, ara a vuit punts.

Dos empats sense gols aquesta jornada. Ascó-Júpiter i Rubí-Europa, que deixa als quatre equips insatisfets. L’Ascó que segueix sense allunyar-se del descens (4 punts), el Júpiter perquè segueix allunyant-se del quart lloc (8 punts), el Rubí perquè està empatat amb Palamós i Peralada en llocs de descens, i Europa, ja que no ha pogut guanyar per quarta jornada consecutiva.

El Sant Andreu suma el novè punt consecutiu en els darrers 3 partits de lliga. Aquesta jornada, la seva víctima ha estat el Terrassa, que no guanya des del mes de desembre (Morell; 0-1). Tot i que era els egarencs qui macarien primer (Boniquet,9′), els quadribarrats acabarien capgirant el marcador. Al 54′, Noguera situava el 2-1 i Gissi, al 65′, des del punt de penal, deixava el definitiu 3-1.

Victòria del Cerdanyola amb consistència a casa davant del Santfeliuenc, que fora de Les Grases li segueix costant guanyar. L’equip de Les Fontetes, s’ha mostrat molt consistent en defensa i això ho ha aprofitat en atac, emportant-se el partit per un clar 4-1.

NI MORELL NI MASNOU REACCIONEN

Morell i Masnou comencen a complicar-se la permanència. Nova derrota per deixar-los amb 20 i 18 punts, a cinc i set de la salvació. El CD Morell, ha vist com el canvi d’entrenador no els ha servit per a fer valer el tòpic al món del futbol. “Entrenador nou, victòria segura”. Angoy no començava bé a la banqueta morellenca i perdia a casa per 0-2, contra el Gavà. Un gol al tram final de cada part sentenciava a favor d’un Gavà que segueix lluitant per entrar en zona play–off.

Per contra, el Masnou, perdia a Figueres (3-1), per encadenar una jornada més sense poder puntuar. Els figuerencs s’avançaven gràcies a un gol de Varese (30′). El Masnou, que posaria en problemes als figuerencs amb alguna jugada de perill, veuria com al 63′ encaixava el 2-0 (Casanova). Un gol en pròpia donava ales al Masnou (77′) però Eric Vilanova (83′) deixaria els 3 punts a Figueres.