“L’adéu a Dani Andreu és un tema institucional”

Primer acomiadament de la temporada en una banqueta de Tercera Divisió. Dani Andreu ha deixat de ser aquest dilluns tècnic de la Montañesa i el club de Nou Barris presentarà en les pròximes hores a José Alcaraz

Dani Andreu, ja ex tècnic de la Montañesa, posa fi a gairebé dos anys com a entrenador a Nou Barris // FOTO: marcsr_foto
Dani Andreu, ja ex tècnic de la Montañesa, posa fi a gairebé dos anys com a entrenador a Nou Barris // FOTO: marcsr_foto

Decisió sorprenent, però categòrica la que ha portat a la junta directiva de la Montañesa a prescindir de Dani Andreu. Amb només dos partits disputats (dues derrotes enfront d’Igualada per 0-2 i Sant Cristóbal per 1-0) han estat suficients. Ja sona José Alcaraz com a substitut.

“L’adéu a Dani Andreu és un tema institucional”, ha comentat a Futbolcatalunya el director esportiu i també jugador del club, Pedro García. En altres paraules, han decidit “el president i el director financer. Jo sóc un empleat”.

Pedro no amaga que la decisió li dol però “el club vol agafar un altre rumb”. Poc més a dir. Sense voler confirmar que José Alcaraz serà el substitut, encara que serà presentat en les pròximes hores, la nova orientació de l’entitat busca reforços espectaculars.

Segons ha pogut saber aquesta Redacció, els primers futbolistes que podrien venir amb el nou entrenador poden ser Niko Kata (ex Viladecans, Santboià i Gavà), ara en l’atur, i l’exblanc i blau, ara a l’Índia, Albert Serrán.

José Alcaraz, el dia que va ser presentat com a màxim responsable de la banqueta baixllobregatí // FOTO: FC Santboià
José Alcaraz, segon per la dreta, el dia que va ser presentat com a màxim responsable de la banqueta baixllobregatí // FOTO: FC Santboià

DANI ANDREU, AGRAÏT

Dani Andreu, que va arribar a la Monta a final de setembre del 2018, ha acollit la notícia amb tristesa encara que amb senyoriu. I ha quedat, altra vegada, de manifest. Aquí queden les seves paraules a través de twitter i el seu últim ascens a Tercera.

19 victòries, 3 empats i una única derrota van tancar la seva última temporada en Nou Barris a la Primera Catalana el passat curs.

JOSÉ ALCARAZ, VIEJO CONOCIDO

El substitut serà José Alcaraz, un ‘vell’ conegut del futbolcat perquè ha passat per Sant Andreu, Jàbac i Terrassa, Santboià, Sant Cugat i Martinenc, com a segon.