La Vila Olímpica aposta per anar cap amunt

Poc més se li pot demanar al primer juvenil de la Vila Olímpica en el seu primer any a la Lliga Nacional Juvenil. Sabien que patirien i ho estan passant malament encara que tenen renovades il·lusions. Aquesta és la ‘Travessa’ del seu tècnic, Jaume Ferri

L’equip que dirigeix en Jaume Ferri / FOTO: CLUB VILA OLIMPICA

El Municipal Can Aranyo – Agapito Fernández acull aquest diumenge (12 hores) un dels grans partits de la Jornada (13ª) a la Lliga Nacional Juvenil. Arriba el cuer (Blanca Subur) per enfrontar-se als amfitrions que ocupen la penúltima plaça de la classificació. Tres punts d’or estaran en disputa entre dos rivals que mantenen les seves poques esperances de sortir del pou.

“La Lliga Nacional és molt complicada i molt igualada. Fixar-vos en els empats que es donen cada cap de setmana, però cal intentar complir amb el que se’ns demana”, afirma el tècnic de la Vila Olímpica, Jaume Ferri, a Futbolcatalunya. I el que els demanen és “mantenir la categoria. Ara estem a quatre punts de la salvació i amb aquesta idea sortirem”.

Ferri, amb una trajectòria molt unida a Santa Coloma “gràcies a Antonio i Luis Morales” durant deu anys, assumeix el repte de mantenir a aquest juvenil als seus 35 anys. Porta tres jornades al capdavant de l’equip després de substituir a Dani Gandia i ha aconseguit un triomf (4-2 Manlleu) per dues derrotes (Cornellà i Girona). Acaba de reforçar-se amb un punta del Jàbac, Iván García, i és a punt de tancar una nova incorporació. No llença la tovallola i menys en una entitat “on em donen un tracte excepcional”.

La TRAVESSA de Jaume Ferri (VILA OLÍMPICA)

– Reus – Manlleu (X). És el resultat que m’interessa més, i a més estan molt igualats.

– Gavà – Girona (2). Els blaugrana són una mica inferiors i aquest Girona m’agrada molt com ho fa.

– Damm B – L’Hospitalet (1) – Samprón ho porta molt bé amb els cervesers. Bon bloc, treballat, superior a l’Hospi.

– Sant Andreu – Prat (X) Els visitants tenen molta força fora de casa i compten amb el millor davanter de la categoria amb diferència (Sarmiento)

– Barcelona B – Cornellà B (1) – Els blaugrana són molt forts a casa seva i no poden deixar que es vagi més l’Espanyol.

– Espanyol – Europa (1). També m’interessa aquest triomf. Roberto està fent un gran equip pels pericos.

-Vila Olímpica – Blanca Subur (1). Aquest partit pot marcar ‘l’abans i el després’ i marcar diferències.

-Mollet – EF Mataró (2). Me la ‘jugo’, però la forma de jugar de la Escola la veig més guanyadora.

-Unificació B.- EF Gironès (1). Els visitants són molt competitius encara que Paje sap lluitar amb el seu equip a Bellvitge. Allà és molt difícil.