La veritable sortida de Pedro Bilbao del Prat

Tot i que el club avui ha anunciat a les xarxes socials que Pedro deixa el club per voluntat pròpia, l’habilidós extrem en cap moment va comunicar al club la seva voluntat de sortir

Pedro Bilbao, amb la selecció catalana amateur/ DFOTO: FCF
Pedro Bilbao, amb la selecció catalana amateur/ FOTO: FCF

El fitxatge de Pedro Dólera pels potablava va donar certa esperança a l’entorn de Pedro Bilbao. No en va, l’extrem internacional per Catalunya Amateur havia sigut una de les peticions del tècnic al seu antic president Guillaume de Bode la temporada passada.

Dimarts a la nit Dólera i Bilbao van tenir una reunió per intercanviar opinions. La sorpresa del davanter va ser majúscula quan va veure la fredor del seu nou entrenador cap a la seva persona. Veient la situació, Pedro va demanar temps per plantejar-se el seu futtur i estudiar diferents ofertes de Tercera i Segona B que han arribat al seu representant. Les dues parts van acordar donar-se una setmana per acabar de decidir el futur.

Bilbao sap de la seva qualitat i no pot permetre’s una temporada irregular com la que ha tingut al Prat amb Márquez. Tot i ser un dels jugadors més valorats per l’afició, de la que Pedro parla meravelles, el que el jugador vol és jugar.

Pedro ha confirmat a FutbolCatalunya que la seva intenció fins a dimarts a la nit era continuar a El Prat i ajudar al club que presideix Quiñonero a tornar a la categoria de bronze. Ahir dijous, per sorpresa, el club va fer públic, de manera unilateral, i esgrimint a una decisió personal del jugador, que el jugador no continuarà.  Tota una sorpresa pel futbolista.