La Unió Jàbac i Terrassa debuta com un gran

Un gran gol de Borja des de 35 metres va ser la culminació d’un debut extraordinari a la Divisió d’Honor juvenil per part la Unió Jàbac i Terrassa. El 4-3 final davant un dels favorits (Saragossa) promet el millor per part del conjunt que dirigeix Oliver Ballabriga

El Jàbac no serà una ventafocs a Divisió d'Honor // FOTO: Pau Moya
El Jàbac no serà una ventafocs a Divisió d’Honor // FOTO: Pau Moya

Pocs somiaven amb l’extraordinari debut de la Unió Jàbac i Terrassa a la Divisió d’Honor juvenil. Pocs somiaven amb l’excel·lent imatge que van donar els xavals d’Oliver Ballabriga davant un dels grans favorits de la temporada, encara que no només es va remuntar sinó que es va guanyar (4-3). El primer i tercer gol dels locals va enfonsar als aragonesos, encara que cal treure’s el barret amb el quart gol, segon en el seu compte personal, aconseguit gràcies a un gran tret des de 35 metres que va sorprendre al porter rival David.

Els últims minuts van fer reaccionar als visitants, al punt que van aconseguir retallar gràcies a Eric, encara que el marcador seria definitiu. Abans del partit ja ho va comentar l’entrenador egarenc a ‘naciodigital.cat’: “No se sap mai contra qui és millor jugar primer, però toca el Saragossa i cal guanyar. És complicat perquè en aquesta categoria tots tenen un nivell molt alt”. Va ser complicat però es va aconseguir.

La propera jornada s’hauran de desplaçar a Mallorca on esperen els illencs, que es van imposar en el derbi davant el Sant Francisco per 0-2.