La UEFA Youth League contra Catalunya

La selecció catalana sub 18 no podrà comptar amb la participació dels cracks juvenils del FC Barcelona per a la segona fase del Campionat d’Espanya els propers 21 i 22 de febrer. La UEFA Youth League és el gran enemic

Catalunya sub 18 es juga molt a Astùries / FOTO: F.C.F.

Catalunya sub 18 es juga els propers 21 i 22 de febrer la passada a la següent fase del Campionat d’Espanya. Astúries espera a la selecció que dirigeix Nacho Segura encara que el tècnic no podrà comptar amb els reforços habituals del FC Barcelona per incompatibilitat de dates. L’equip de Jordi Vinyals ha de disputar el partit de vuitens de final (partit únic) de la UEFA Youth League a Brussel·les, davant el Anderletch, el dilluns 23.

De fet, Segura, que realitzarà aquest dimarts el seu últim entrenament previ a donar a conèixer la llista de convocats sense els futbolistes del Barça ni de l’Espanyol, ja treballa amb aquesta idea des que van veure aquesta coincidència al calendari. Sempre queda la possibilitat de recórrer al segon juvenil blaugrana encara que és bastant complicat que es pugui realitzar.

Catalunya se la juga a Astúries (Roces) contra Melilla i Astúries, ja que solament els val el triomf en els dos partits. Guanyar o guanyar, i a més, esperar altres marcadors. Aquesta és l’única basa catalana a qui se li multipliquen els problemes.