La UE Valls, el millor campió d’hivern

Encara que el que compta és el final del campionat, la veritat és que quedar en la primera posició, una vegada finalitzada la primera volta, sempre agrada a qui ho aconsegueix

UE Valls, 9 triomfs en el seu fortí / FOTO: EL TRAVESSER

L’Escala (42), Mataró i Turó Peira (41), Sant Just At. (36), Berga (36), Artesa Segre (37) i Valls (46) s’han proclamat campions d’hivern en els sis grups de Segona Territorial. De fet, el millor ha estat el conjunt de l’Alt Camp amb 9 triomfs en el seu fortí de 9 partits disputats; només sap guanyar o guanyar a casa seva. Gran ratxa a la qual cal afegir el fet d’haver encaixat només 8 gols en els 17 partits disputats.

Com a màxim realitzador figura l‘Artesa de Segre (46) encara que els ilerdencs han sumat ja 4 KO per només 1 els de Tarragona i els de Berga. La diferència més gran (5 punts) l’obtenen els primers classificats en el Grup VI i I mentre que destaca la tremenda igualtat en el II amb Mataró i Turó Peira de la mà. Una curiositat més: només sap guanyar o perdre (14 triomfs per 3 empats) L’Escala de Sergi Luis Cruz.

Un pols de golejadors

La tremenda rivalitat que es manté en els sis grups d’aquesta Segona Catalana es pot comprovar també en el capítol de golejadors. Fins a 4 futbolistes apareixen com a màxims realitzadors la xifra dels quals es concentra en 18 punts; són Joel Marigot (Valls), Ivan Cendros (Alcanar), Jordi López (Turó Peira) i Sanku Sabbie (Guíxols).