La UE Valls denuncia a la FCF i als Mossos la presumpta compra del Tortosa-Gandesa

El conjunt de l’Alt Camp tindria proves de la compra del partit Tortosa-Gandesa, que van acabar empatant, desbancant a la UE Valls de la segona posició, a falta d’una jornada de lliga

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
Tortosa-Gandesa: polèmica/ EL TRAVESSER
Tortosa-Gandesa: polèmica/ EL TRAVESSER

Segons un comunicat de la Unió Esportiva Valls, que milita a Segona Catalana, afirmen tenir indicis i sospites sobre el partit Tortosa-Gandesa, del passat 22 de maig, partit corresponent a la jornada 33 de lliga del grup 6 . (VEURE VIDEO ‘TEMPS AFEGIT-CANAL 21)

Després de la celebració d’una reunió de la junta directiva, el club de Valls decidia presentar una queixa formal a la Federació Catalana de Futbol -delegació de Tarragona– que es va presentar ahir dijous, i en les pròximes hores anirà a fer la corresponent denúncia als Mossos d’Esquadra.

Segons el comunicat del club, “Han arribat al nostre club proves que considerem suficients per acreditar, o com a mínim perquè la Federació Catalana de Futbol iniciï una investigació en ferm, respecte a una possible compra del partit disputat el dia 22-5-2016 entre el Tortosa C.D. i el Gandesa C.F. el qual va acabar amb el resultat de 3-3“.

Aquesta és la primera denúncia que s’interposa per una suposada compra d’un partit, en el món del futbol català amateur, creant així un precedent, tal com reconeixia la pròpia FCF. Ara tocarà a la justícia i a la Federació Catalana de Futbol investigar i decretar si el club vallenc té bons indicis o no tenen la raó.