La UD Torredembarra destitueix a Jose Mora a inicis de la pretemporada

La junta de la UD Torredembarra li comunicava avui a Jose Mora que no comptavem amb ell per seguir liderant el projecte de la Unió Esportival a Segona Catalana

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
José Mora ja no és el tècnic de la UE Torredembarra/ FOTO: EL TRAVESSER
José Mora ja no és el tècnic de la UE Torredembarra/ FOTO: EL TRAVESSER

El primer entrenador a saltar a Segona Catalana no ha tardat, i ni tant sols s’ha arribat a disputar una sola jornada de lliga. A 12 d’agost, la UD Torredembarra destituïa a Jose Mora, entrenador que havia arribat a l’1 de juny per encaçalar el projecte a Segona Catalana, després del descens dels torrencs la passada temporada.

La mala situació del club del Baix Gaià de la passada temporada sembla que no ha acabat, i avui, s’ha vist com segueix la situació complicada. En un principi el club havia contractat a José Mora com entrenador i a Xexu com a segon entrenador. La pretemporada havia començat amb un total de 22-23 jugadors, però “4 o 5 per temes laborals o perquè estaven de vacances no havien començat amb el grup”, explicava José Mora a ElTravesser.

Aquesta setmana però, el segon entrenador plega per incompatibilitat amb els horaris. A més, dimarts el tècnic es va trobar que a l’entrenament només van venir fins a vuit jugadors, i dimecres, deu. Aquest dijous al matí va rebre una trucada del club dient que el millor era que deixés el càrrec. “La directiva no té experiència. i m’ha sentat molt malament per les formes i les maneres. Fa molts anys que estic al món del futbol però amb quatre entrenaments no es pot prendre una decisió així”, i afirmava que creu que se li ha donat més protagonisme al segon entrenador que al primer”.

Ara, tocarà veure quin entrenador substituirà a José Mora a la banqueta i quin equip podrà fer, ja que queden tres setmanes justes per iniciar la competició i ara mateix la plantilla està a l’aire i la preparació física no és l’adequada per iniciar la temporada a Segona Catalana.