La ’travessa’ del juvenil de l’Europa, Marc Garcia

És l’únic futbolista que té 16 anys, el més petit d’un grup que dirigeix Jesús Mariano Angoy. I no només no desentona sinó que dóna la cara. Aquesta és l’aposta de Marc Garcia en la ‘Travessa’ de la Divisió d’Honor Juvenil

MANUEL SEGURA
msegura@futbolcatalunya.com

Marc Garcia, jugador juvenil del CE Europa // FOTO: A.G.
Marc Garcia, jugador juvenil del CE Europa // FOTO: A.G.

Marc Garcia aposta fermament pel seu equip: CE Europa. Immersos a la zona mitjana de la classificació i quan aquest proper cap de setmana finalitza la primera volta del campionat, aquest petit crack ja s’ha guanyat un lloc a l’onze escapolat. Recentment ascendits, aquest Europa apunta fort per a la segona volta. I, si és possible, encaixar menys gols (32) els allunyaria de ser els més golejats del campionat.

Format en el Trajana, el seu barri, va passar per la Gramenet i l’Espanyol per aterrar al Nou Sardenya. A partir d’aquí, i amb només 16 anys, tot pot esperar. “Mereixem molt més encara que ens ha costat entrar en joc. Vam rebre 9 i 4 gols de Barcelona i Nàstic, respectivament, en les dues primeres jornades i això ho acusem”, afirma el benjamí d‘Angoy, de qui parla molt bé. “El míster sap molt de futbol. Se li nota com ens parla a tots nosaltres. Exigeix molt, com ha de ser, ja que tots volem guanyar”, afegeix un admirador més del millor jugador del món “Andrés Iniesta”.

LA TRAVESSA DE MARC GARCIA
Jornada 15ª

-Damm-Barcelona(2). Home! El Barça és molt Barça encara que la Damm podria arrencar un empat.

-Cornellà-Europa (2). Estic convençut. No és perquè jo jugo a l’Europa. Aquesta setmana hem treballat molt la intensitat.

-Roda-At. Balears (1) La setmana passada vam treure un 4-4 a casa dels locals. Són durs i els agrada molt tenir la pilota.

-Mallorca-Girona (1). Els locals són un gran equip i en el seu camp juguem amb molta intensitat.

-Zaragoza-San Francisco (1). Els insulars marquen pocs gols i el Saragossa és molt forts.

-Menorca-Jabac i Terrassa (X). No poden fiar-se del cuer. Nosaltres vam guanyar 0-2 però la seva afició també juga. Els egarencs són un bon grup.

-Sant Andreu-Badalona (2). Els escapolats ja han demostrat que són un bloc mentre que els quadribarrats cal veure com surten.

-Espanyol-Nàstic (1). Els pericos van començar regular encara que ja estan en forma. Als grana els costarà molt.