La Torreta no pot pujar més alt

Espectacular primera volta la realitzada pel primer equip del CF La Torreta, que ha fet el seu feu un camp inexpugnable per als equips d’aquesta Tercera Catalana del Grup 9

CF La Torreta, Tercera Catalana, Grup 9. Líders / FOTO. CLUB

JUAN NÚÑEZ/GRANOLLERS

L’equip vermell, que dirigeix Diego Garcia i el seu ajudant Francis, no ha donat cap opció al guanyar tots els seus partits com a local. La primera volta de la temporada ha acabat amb 39 gols a favor, sent el seu capità, Sergio Flores, ‘Turu Flores’ el màxim golejador del seu equip i Pitxitxi del grup 9 (Tercera Catalana), ja que ha perforat en 18 ocasions les porteries visitants.

Diego Garcia, un entrenador amb una dilatada carrera esportiva i amb diversos ascensos en el seu palmarès, va ser cridat pel club per intentar aconseguir pujar de categoria l’equip i ja en la temporada passada va estar a punt d’aconseguir-ho, va mantenir un mà a mà fins a les últimes jornades amb els equips que van ascendir i va quedar en tercera posició.

En finalitzar aquesta primera volta es van complint les expectatives, ha situat l’equip en el primer lloc de la taula, amb una distància de sis punts sobre el segon classificat i a nou del tercer. Amb una renovada plantilla, a causa de les retirades i baixes de la campanya anterior, s’ha hagut de reestructurar l’equip en algunes línies, sent la defensiva la que més efectius ha aportat.

Es compta amb jugadors molt joves, però amb una gran qualitat tècnica que s’han adaptat molt bé, al joc i a la filosofia de l’equip i també s’ha comptat amb el planter entrant a formar part del planter cinc jugadors que militaven al juvenil la temporada passada.

Això suposa que l’edat mitjana de l’equip sigui inferior a l’anterior campanya. Un altre factor, segons ens comenta el mateix Diego, és el seu staff tècnic ja que s’ha envoltat d’un grup de persones de la seva total confiança, bolcats per l’equip, i demostrant la seva professionalitat en les seves tasques.

Diego sap que serà una segona volta molt competida, que encara queden molts punts en joc i que la distància dels seus perseguidors no és tan voluminosa. Demana que les lesions respectin a la plantilla i per aquesta feina estan aquí molt atents Laura i Jordi que vetllen dia a dia pel bon estat físic de la plantilla.