La Tercera RFEF5 enfront del Barça

Tres partits de la Tercera RFEF es jugaran aquest dijous i coincidiran per horari amb la segona part del xoc d’Europa League entre Barcelona-Eintrach Francfort. Ara no importen aquests petits ‘detalls’

Noah Baffoe suma 11 gols a Tercera amb el seu company d'equip Javi López, a 7 de Arranz // FOTO: Històrics
Noah Baffoe suma 11 gols a Tercera amb el seu company d’equip Javi López, a 7 de Arranz // FOTO: Històrics

Poc temps enrere hauria estat impensable i impossible una coincidència horària entre categories inferiors i les competicions europees; la Tercera RFEF5 enfront del Barça!, impossible, però això eren temps pretèrits. Ara l’oferta es multiplica i només interessa malvendre el producte; per aquesta raó, aquest dimecres coincidiran la segona part dels partits Granollers-Manresa, L’Hospitalet-Vilafranca i Sant Andreu-Castelldefels amb la primera meitat del Barcelona-Eintrach Francfort.

La Tercera RFEF, amb només tres jornades per disputar-se a la seva fase regular, ha de decidir encara moltes coses i no es pot parar perquè així ho va disposar una Federació incapaç. Ni es coneix el campió, ni els seus dos immediats seguidors ni els qui completaran el quintet de promoció. Això és bo com ho és que tampoc sapiguem encara els qui se n’aniran amb la Guineueta a Primera Catalana.

TERCERA RFEF5
GRANOLLERS-MANRESA: INVICTES A DOMICILI

Sens dubte és el ‘partidàs’ d’aquest Dijous Sant (tots a les 20 h.), perquè els visitants no es poden permetre la seva primera patinada lluny del Congost. 7 triomfs i 7 empats acumulen els de Ferran Costa en aquest mà a mà enfront d’un Olot que no tirarà la tovallola mentre les matemàtiques funcionen. Davant, el Granollers de José Solivelles (13 de 24 últims punts) sap que la salvació és possible i això sí que seria un miracle… possible.

Els gols de Fassani poden decidir el futur de l'equip de Xavi Molist // FOTO: UE Sant Andreu

Els gols de Fassani poden decidir el futur de l’equip de Xavi Molist // FOTO: UE Sant Andreu

SANT ANDREU-CASTELLDEFELS: CINQUENA PLAÇA

Al Narcís Sala, l’equip de Xavi Molist, que arriba de caure per primera vegada a Olot (el divendres, sense Callís ni Ot) necessita guanyar o guanyar al Castelldefels. La cinquena plaça (47 punts) deixa a 4 a Vilassar i Hospi, encara amb remotes il·lusions del premi final; els mariners de Miki Carrillo (quatre partits consecutius sumant) tenen un ‘matalàs’ de 5 punts en el’ infern’, però ningú si seran suficients.

L’HOSPITALETVILAFRANCA: SEMPRE PENDENTS

El dijous es tancarà també a L’Hospitalet amb el partit que els de Diego Quintero disputaran davant el recuperat Vilafranca d‘Ivan Moreno (5 de 9 punts). En teoria no han de passar cap problema, no obstant això els riberencs han de guanyar per a esperar aprofitar-se de relliscades quadribarrades.