La tercera jornada de Tercera s’abona al 0-1 i golejada del CE L’Hospitalet

L’Hospitalet, l’Espanyol B, Prat i Santfeliuenc, després de les primeres tres jornades de lliga es troben empatats al capdavant de la classificació. Jornada on cal destacar les set victòries d’equips visitants, on cinc d’elles han estat pel mateix resultat, 0-1

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
L’Hospi comença molt fort/ FOTO: OSCAR SIERRA

Set equips, al finalitzar la tercera jornada de lliga aconsegueixen acabar sense conèixer encara la derrota. Els quatre primers classificats, Hospitalet, Espanyol B, Santfeliuenc, acompanyats de l’Europa, un sorprenent Reus B i el Terrassa han arrencat la temporada sense saber encara que és perdre.

L’Hospitalet Espanyol B, dos ressent descendits, s’han adaptat de pressa a la categoria i es troben liderant la categoria amb Prat i Santfeliuenc. Els de Xavi Molist sortien airosos de les Fontetes després de la golejada per 0-5 davant del Cerdanyola, amb protagonisme per Ripoll, autor d’un doblet. El filial blanc-i-blau, per la seva banda havia de patir més per treure els 3 punts del camp del Granollers. Els gols no arribaven fins a la segona part, quan, primer Bermejo (61) i després Puado (85) deixaven el 0-2, però al temps afegit els locals maquillaven el marcador amb el gol d’Alenxandre.

El Santfeliuenc està sent la sorpresa agradable d’aquest inici de temporada, situant-se al playoff d’ascens després de superar a l’Horta, i a camp contrari. L’equip d’Andrès González, que signa un prometedor inici de temporada, aconseguia el gol de la victòria al descompte, quan Zarate superava a Díez per sumar els 3 punts.

L’únic empat d’aquesta jornada s’ha vist en què ha estat el darrer partit de la jornada, entre Terrassa AE Prat, equip que podia haver acabat la jornada líder en solitari. Els egarencs ho han impedit. Al quart d’hora Raul Torres avançava al Terrassa però l’alegria durava 14 minuts, quan Poves foradava la porteria per situar l’empat, resultat que tot i intentar-ho els dos equips, ja no es mouria.

ESTRENEN EL CASELLER DE VICTÒRIES

Primeres victòries per un gruix d’equips en aquesta jornada, una d’elles la de l’Europa a la Bòbila davant d’un Gavà que només ha pogut reaccionar després de rebre 4 gols a la primera part, dos d’ells de Navarro. A la represa, Bueno i Fernández maquillaven el resultat (2-4). Alegria al Reus Deportiu B per sumar la que és la primera victòria a Tercera Divisió. Ho feia gràcies a la victòria per la mínima al camp del Vilassar de Mar, en el partit que obria la jornada. Ernest Forgas, en una ràpida acció a l’inici de la segona part donava el gol de la victòria pels reusencs.

Partidàs a l’Olimpic entre Terrassa i Prat/ FOTO: TERRASSA FC

Treballada victòria de l’Ascó a Els Canyars, que suma la primera victòria, gràcies un gol in extremis, i al temps afegit de Sergi Moreno, que deixa als ebrencs amb 4 punts i al Castelldefels amb la seva primera derrota de la temporada. Un altre equip que ha tastat per primera vegada la victòria aquest curs 2017-2018 ha estat el Sant Andreu, que aconseguia superar a una Pobla B que no acaba d’arrencar fins al moment i que només ha sumat un sol punt. Els quadribarrats s’imposaven al Narcís Sala amb dos gols a la segona part, davant d’una inoperativa Pobla que s’encallava en atac.

Pel Figueres també ha estat la primera victòria. Ho feia lluny de casa, al camp del Vilafranca, davant d’un conjunt que encara no coneix la victòria (al costat de Pobla, Palamós, Cerdanyola, Vilassar i Gavà). Els empordanesos feien bo el gol de Gil Muntadas abans del descans, i durant la segona part defensarien el resultat. El Santboià, i també fent-ho per 0-1, resultat de moda aquesta jornada (fins a cinc resultats idèntics), suma la primera victòria en el seu retorn a la categoria, superant al Palamós a domicili, amb un gol a la mitja hora de joc d’Oriol Molins.

Per la zona baixa, el Gavà no acaba d’arrencar, igual que el Vilassar de Mar. Cap dels dos equips ha pogut puntuar en els primers 3 partits de la temporada. Preocupant situació al Gavà on Joan Esteva ha agafat el relleu a la banqueta.