“La temporada ha estat un fracàs absolut”

El president del CE Sabadell, Pau Morilla-Giner, ha estat categòric amb el balanç d’un curs 2023-2024 qualificat de “fracàs absolut”. Primera mesura: arriba Lucas Viale com a director esportiu

Pau Morilla-Giner, president del CE Sabadell, parla alt i clar sobre el passat i el futur // FOTO: CES
Pau Morilla-Giner, president del CE Sabadell, parla alt i clar sobre el passat i el futur // FOTO: CES

Pau Morilla-Giner va recollir el juny passat del 2023 la màxima responsabilitat del CE Sabadell de mans d’Esteve Calzada. Sabia on es ficava, ja que era membre del Consell d’administració des del 2019 encara que segur que no esperava el camí que li esperava.

El primer equip arlequinat, que va destituir el tècnic Gerard Bofill el novembre passat (jornada 13a), ha tancat la temporada a un punt de la salvació.

“FRACÀS ABSOLUT”

Cap titular pot resumir millor el pensament d’un president i fins i tot de tota l’afició. I així ho ha assumit el seu màxim dirigent que ja pensa en solucions immediates. La primera (coneguda) ha estat el fitxatge del nou director esportiu, Lucas Viale, de qui només minuts abans s’havia acomiadat el Badalona Futur. Caldrà esperar decisions.

Ara com ara repassin les reflexions de Morilla-Giner en diferents frases que l’entitat arlequinada ha deixat escrites en ‘X’.

“Enguany ha estat un fracàs i les últimes tres temporades del primer equip, decebedores. El fracàs és dur. Quan ho dones tot i no arribes, és duríssim. Ara toca cap fred per a analitzar en què es pot millorar”

“HEM DE FER UN CLUB MÉS EFICIENT”

“Hi ha hagut jugadors que s’han esborrat, que no han estat a l’alçada del seu catxé, de la quantitat que han rebut religiosament a finals de cada mes, dels mitjans dels quals han disposat i, sobretot, de l’afició que tenien darrere”

“Perdre ha de tenir conseqüències. Ens hem d’adequar al que som i no al que volem ser o al que hem estat. També d’identitat, no cosmètics, sinó d’arrel. Hem de fer un club més eficient”

“A vegades, no hi ha hagut autoexigència al 100%. No t’ensurts si no estàs al 100%. Tenim una gran història i una gran afició, però si no donem el 100% no ens arriba”

RODA DE PREMSA DEL PRESIDENT DEL CE SABADELL, PAU MORILLA-GINER