La situació econòmica del Castelldefels esclata

La junta directiva s’ha vist obligada a retallar un 65% del pressupost de l’entitat amb la lliga començada. La primera mensualitat es cobrarà, però a partir d’octubre ningú pot garantir que s’abonaran els pagaments al dia

JORDI MESTRES
jmestres@futbolcatalunya.com

El Castelldefels viu un moment complicat // FOTO: Àlex Gallardo
El Castelldefels viu un moment complicat // FOTO: Àlex Gallardo

Fa anys que el Castelldefels viu una situació irreal pel que fa a la relació dels seus recursos amb la realitat. Des del 2006, concretament, el club mariner ha vist decréixer la seva economia per diferents circumstàncies, tant de dins del club (juntes directives) com de fora (patrocinadors). Avui, dia 11 d’octubre de 2013, la caixa ha dit prou. El Castelldefels ja no pot més i s’ha vist obligat a reduir el seu pressupost en un 65%. El futur d’un equip a hores d’ara en descens es preveu incert.

El club farà oficial la decisió de la retallada  en les properes hores, fet que comportarà un canvi radical respecte la temporada que havien previst els jugadors i el cos tècnic. Els salaris, en conseqüència, es reduiran. No un 65%, però sí considerablement. L’únic que està garantit és que es cobrarà el primer mes la setmana vinent, tal i com es va pactar.

A partir d’aquí, ningú pot garantir amb seguretat que s’abonin la resta de mensualitats, ja que no hi ha fons suficients per a fer qualsevol tipus de planificació. Jugadors i cos tècnic ho saben i han mantingut diverses reunions amb la directiva, tant a nivell individual com col·lectiu. D’ara en endavant, donada la situació econòmica, no seria estrany que hi hagués un èxode de futbolistes de Els Canyars. Això ja es veurà, però el que és segur és que no es preveu una temporada fàcil per un Castelldefels que no acaba de rutllar ni al terreny de joc ni als despatxos.