La Seguretat Social negocia amb l’Hospi

Acceptat el Preconcurs de creditors, el CE L’Hospitalet negocia amb la Seguretat Social el pagament de la sanció econòmica a la qual hauran de fer front en els anys vinents. Una Assemblea extraordinària desvetllarà els diners de la caixa riberenca

L’Hospi, atent al futur / FOTO: F.C.

El procés de negociació entre la Tresoreria de la Seguretat Social i el CE L’Hospitalet segueix el seu camí, després d’acceptar el Jutjat la sol·licitud de preconcurs de creditors de la qual va informar dies enrere Futbolcatalunya. Una vegada es va rebre aquesta resposta en l’entitat riberenca, que solament serveix per dilatar una mica més l’obligat pagament a les arques de l’Estat, cal esperar al fet que les dues parts acordin els terminis per saldar el deute.

El club, que va admetre en una nota de premsa la notícia que va avançar aquesta Redacció, manté un silenci absolut entorn dels seus futurs moviments. No obstant això, segons ha pogut saber Futbolcatalunya, els números del club sortiran a coneixement públic de tots els socis a través d’una Assemblea Extraordinària la data de la qual, ara per ara, encara s’ha de decidir. El gran dubte de la junta és si es duu a terme abans o després de les eleccions municipals.

Serà en aquest moment quan es buidi el gran dubte. Ningú s’ha atrevit encara a admetre públicament si el club disposa d’aquesta provisió superior als 700.000 euros per fer front al pagament o amb prou feines arriba als 400.000.