La revelació de la LNJ està a Mollet

De la mà del seu tècnic Bernat Mosquera, els vallesans han sabut guanyar-se una quarta plaça que convida al millor. El Mollet, no obstant això, manté prudència

EDUARDO BERZOSA
Paco Barrero, dtor esportiu i Bernat Mosquera (izqda)/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

És l’equip revelació de la Lliga Nacional Juvenil. Ocupa la quarta plaça d’una classificació, que encapçala el Barcelona B, que segueix l’Europa a tres punts i tanca a la tercera plaça el RCD Espanyol a cinc del capdavanter. El quart lloc ja és dels vallesans amb un total de 8 triomfs (6 a casa), 2 empats i 5 derrotes (4 a domicili).

Sensacional resultat quan es porten disputades 15 jornades de la mà d’un tècnic debutant en la banqueta local com és Bernat Mosquera.

“Som un equip que intenta mantenir sempre la porteria a zero, donant-li molt valor al treball defensiu de tots els jugadors. També intentem treure rendiment de les ràpides transicions ofensives per generar ocasions de gol. Crec que som un equip bastant directe i molt competitiu”, comenta Mosquera a Futbolcatalunya.

L’entrenador vallesà va signar aquesta campanya pel Mollet després d’una fenomenal temporada en el Junior de Preferent on va arribar procedent del Cadet amb ascensos a Preferent. En total, deu anys en els quals ha combinat el seu treball en els equips alevins i benjamins.

El Mollet és l’equip revelació de la Lliga Nacional Juvenil/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

Per al tècnic del Mollet, que el 16/12 anirà a Badalona, “aquesta és una Lliga amb molt bons equips, no hi ha cap rival feble, qualsevol pot guanyar a qualsevol. Clar que els filials (Barcelona, Espanyol, Cornellà i Girona) tenen un gran talent individual i col·lectiu i sempre generen molts problemes”.

A cinc punts d’un “Europa que uneix una gran qualitat individual amb un gran treball col·lectiu” i amb un més que el seu immediat perseguidor (Reus) –”és un altre equip que practica un bon joc ofensiu amb especial esment per Imad, un dels millors futbolistes de la Lliga en l’un contra un”, Mosquera no descarta res per el futur.