“La remodelació del Sagnier és un orgull”

El president de l’AE Prat, Luis Quiñonero no s’ho creu: “La remodelació del Sagnier és un orgull”, afirma. Després de sis anys de negociacions, l’Ajuntament ha donat l’OK i el futur espera als potablava

L'històric Municipal del Sagnier necessitava una remodelació amb urgència i ha arribat // FOTO: AE Prat

L’històric Municipal del Sagnier necessitava una remodelació amb urgència i ha arribat // FOTO: AE Prat

@ManuelSeguraM

Sis anys esperant són molts, per això el president del Prat, Luis Quiñonero, afirma obertament que “la remodelació del Sagnier és un orgull”. Així ha de ser, ja que semblava que la mala fortuna podia sempre amb la il·lusió pratenca.

No serà així, i l’històric Sagnier ja ha vist aquest dimarts com les màquines han començat amb una obra que “semblava increïble”, comenta el màxim mandatari del club. Un altre motiu de satisfacció per a un directiu experimentat i senzill.

REMODELACIÓ DEL SAGNIER

Aquesta passada setmana les responsables de l’Ajuntament anunciaven la gran notícia. Olga Asensio, cap d’esports, i Débora García, tinenta d’alcalde ho anunciaven a través Prat Ràdio. “Esperàvem aquest megaprojecte per a adequar-nos al segle XXI i millorar la qualitat. En aquesta primera fase (final de gener 2022) arribarem als 800 seients”, va afirmar Débora.

Olga va ser més directa perquè “no hi ha pla B, el que existeix és el pla que cal executar mantenint l’activitat”.

Aquesta remodelació passa per “una primera fase que començarà per la construcció d’una nova graderia lateral i amb capacitat per a 765 seients, i amb dos lavabos i un magatzem a la part inferior d’aquesta. Aquesta graderia s’anirà ampliant progressivament fins a arribar a rodejar tot el camp de futbol, aconseguint una capacitat per a 2041 localitats”, diu Quiñonero.

Aquesta primera fase comença per la construcció d'una nova graderia lateral i amb capacitat per a 765 seients // FOTO: AE Prat
Aquesta primera fase comença per la construcció d’una nova graderia lateral i amb capacitat per a 765 seients // FOTO: AE Prat

SAGNIER, SEGONA I TERCERA FASE

Durant les dues posteriors fases tocarà “al camp de futbol 11 i al de futbol 7 i es durà a terme la construcció d’un nou edifici de serveis, amb despatxos, vestidors, gimnàs, sala de premsa, bar, etc…”

A continuació “la idea passa perquè en el 2023 estigui tot preparat. Jo acabaré mandat el 2024 i ja podrà entrar en la presidència perquè tindrà una instal·lació meravellosa i el deute liquidat que és molt important per a la societat”.

ARA COM ARA, 2a RFEF

Quiñonero recorda que aquesta remodelació s’anava a iniciar en temps de Lluis Teixidor, però “va haver-hi un petit huracà a la ciutat i per ‘prioritat de ciutat’ hem hagut d’esperar. Perquè, bo, aquest moment ja ha arribat”.

El 2023 és la data que s'ha marcat la directiva que presideix Luis Quiñonero per a tenir acabada la remodelació del camp // FOTO: AE Prat

El 2023 és la data que s’ha marcat la directiva que presideix Luis Quiñonero per a tenir acabada la remodelació del camp // FOTO: AE Prat

Aquesta ampliació obliga a tots encara que, a nivell esportiu, “sabem on estem. Si algun dia arribéssim a la 1a RFEF ja es veuria, però ara toca aquest arranjament, inclosa gespa, i estem molt il·lusionats”.

QUIÑONERO I ELS SEUS SUCCESSORS

Des del 2004 ha plogut moltíssim i Luis Quiñonero també pensa en una família “a la qual he tret molt de temps, especialment, a la meva dona. Ara ens toca fins al 2024 i ja veurem. El meu fill Dani està en la directiva, però són molt joves per a assumir aquesta presidència. Tot al seu temps i ara ens toca remodelació”