La prova del ‘9’ li surt cara a David López

El jugador de la UE Rubí David López, que va caure lesionat aquest passat diumenge en el xoc enfront del Gavà, pot estar parat diversos mesos, segons les primeres proves que li han efectuat. El dijous va provar com a davanter centre i el seu tècnic Julià García li va recol•locar com a ‘9’. Ho va pagar car

El jugador de la UE RUbí va caure lesionat davant el Gavà / FOTO: ALVARO MONTOLIU

David López va provar dijous passat com a davanter centre en la UE Rubí. Després de jugar com a lateral esquerra i com a migcampista, el ‘criminòleg’ –és a punt d’acabar la carrera universitària- va marcar dos gols i el seu tècnic, Julià García, va veure que era una bona solució per al seu equip. David, que porta tres gols aquesta temporada, només vol jugar i va provar, però li van entrar per darrere i ho va pagar el seu turmell. L’ambulància el va portar a l’hospital, es van fer les primeres exploracions i ja porta la cama enguixada.

No serà fins a aquest dijous quan la Mútua de futbolistes ofereixi un diagnòstic definitiu encara que tot apunta a un seriós esquinç. El millor és que les proves a les quals s’ha sotmès fins avui han descartat qualsevol trencament. No es descarta que pugui estar apartat dels terrenys de joc un parell de mesos.