La Pobla fa el trenet als córners!

El que llegeixen ara mateix podria tenir un altra connotació més pujada de to, però res a veure amb la realitat. Des de fa tres jornades els futbolistes que dirigeix el ‘Cholo’ Martin Posse porten a terme una jugada d’estratègia de córner ben peculiar, però amb un 33% d’efectivitat. 

Creien de debó que ho havien vist tot en les jugades d’estratègia?

Quatre futbolistes de La Pobla de Mafumet es situen prop del punt de penal en el moment del llançament de cantonada.  Tots ells  abraçats d’esquena -l’un darrera l’altre- i en el moment que la pilota va en direcció a l’àrea rival surten com autèntics coets a buscar el remat. La primera vegada que la van posar en pràctica va ser fa tres jornades, al camp del Rubí, sense èxit. Però entre semana, en el duel aplaçat a Palamós van aconseguir l’objectiu: gol d’Álvaro Fernández després de fer ‘el trenet’ un cop tret el córner per part de Kike Tortosa.

Aquesta darrera jornada davant del CE Europa la van tornar a repetir els jugadors pobletans, no hi va haver sort, però si que va crear molt de perill aquest ‘trenet’ futbolístic obra del cos tècnic del CF Pobla de Mafumet.

Creien de debó que ho havien vist tot en les jugades d’estratègia?