La Pobla de Mafumet posa emoció a la quarta posició

La victòria de la Pobla de Mafumet davant del Terrassa (3-0) , que compaginat amb l’empat del Sant Andreu, els posa a un partit del play-off

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
L’Espanyol B segueix sense perdre /FOTO: RCD Espanyol

La lliga de Tercera Divisió segueix encapçalada per un imparable Espanyol B que s’imposava amb claredat a un Cerdanyola que no tindria opcions tot i la seva voluntat de lluita durant els 90 minuts. Els blanc-i-blaus tindrien la paciència per trobar el primer gol al minut 40, obra de Puado, i a la segona part, un doblet de Cristo (52′ i 64′) deixava liquidat el partit. MARCADOR 28a Jornada i CLASSIFICACIÓ

El Sant Andreu manté la quarta posició i augmenta amb un punt el seu avantatge amb el Terrassa. Els quadribarrats no podien guanyar al Narcís Sala davant d’un Palamós abonat a l’empat en aquestes darreres jornades (6 en els últims 7 partits). A la primera jugada del partit Juanan avançava els andreuencs amb un xut des de la frontal. Els locals, bolcats en atac a la primera part veuria com el Palamós empatava al 74′ en una jugada polèmica. Medina empatava en una jugada que l’àrbitre ha xiulat penal abans de la rematada, però que acabava donant gol. El Sant Andreu es quedava amb 10 per l’expulsió de Ton Alcover al 81′.

La Pobla creu amb el play-off

La Pobla guanya a un rival directe per la quarta plaça // JM Garcia

Victòria important de la Pobla de Mafumet de Juanma Pavón, que creuen amb les seves opcions a la quarta posició, i ja estan a només un partit d’aquesta plaça. Superaven al cinquè classificat, un Terrassa que es veia superat pels locals en el tram final. S’arribava al darrer quart d’hora sense moviments al marcador fins que Brugué avançava al filial grana des del punt de penal. A partir d’aquí, la Pobla aprofitaria els espais que deixava el Terrassa per sentenciar. El mateix Brugué feia el 2-0 i Rayco sentenciava al 86′, amb el 3-0 al marcador.

Empats d’Ascó i Europa que els impedeix situar-se a dos punts del quart. L’Ascó protagonitzava davant del Vilassar de Mar, el partit amb més gols (8), en un repartiment de punts (4-4) en un partit boig. Els ebrencs es posaven 2-0 al marcador però el Vilassar reaccionava fins a posar el 3-2 al descans, deixant obert el partit de cara la segona part. Un gol de Saad al 53′ situava el 4-2 i semblava que el partit es posava de cara pels ebrencs. En els darrers 5 minuts de partit, els gols de Sánchez i Ochoa, feien el 4-4 i salvaven un punt pel Vilassar de Mar, que trenca amb setmanes de derrotes.

L’Europa marxava del Joan Baptista Milà amb un punt per encarar amb 4 setmanes sense guanyar. Després d’un primer temps sense gols, la segona part ràpidament s’animava amb el gol de Molins als primers minuts de la represa. L’Europa es tirava amunt en cerca de l’empat que l’aconseguiria al 69′ amb el gol de Raillo que trencava l’esperança del Santboià per poder sumar els 3 punts.

Victòries per la mínima

El Granollers suma 3 punts que el fan creure amb la permanència, empatant a punts amb el Palamós (24). Superaven al Vilafranca que dels darrers 15 punts només ha sumat 1 i això els ha allunyat del play-off (9 punts). El partit es decantava pels locals amb el gol de Barrera al minut 67 de partit.

Quant al Castelldefels, s’allunya de les últimes posicions amb la seva victòria al camp de l’Horta. El davanter Sergi Gestí, tornava a marcar per donar tres punts als dels Canyars que ascendeixen al catorzè classificat. Un gol al minut 72 donava els 3 punts als visitants.

L’Hospitalet obra forat

L’Hospitalet celebrant els 3 punts trets del camp del Reus B // CE L’Hospitalet

La jornada de diumenge tarda aclareix com queda la zona de play-off, on l’Hospitalet augmenta les distàncies respecte del tercer classificat, un Prat que perdia per la mínima a Figueres.

A Cambrils, el Reus Deportiu B no podia donar la sorpresa tot i generar ocasions per generar por a l‘Hospitalet, que amb dos gols a la primera part encaraven el seu partit. En la primera jugada de perill Agidambelley obria el marcador després d’una assistència de Cristian per situar el 0-1. Al quart d’hora Xavi Jaume pels reusencs podria haver fet l’empat però el pal es va posar pel mig. A través d’un penal, al minut 18 Ripoll provocava penal en una pilota dividida i el mateix jugador ajustava el seu xut de penal al pal dret del porter, fent el 0-2, marcador que ja no es mouria.

Pas important i potser definitiu de la UE Figueres per assegurar-se la salvació a #3div5 després de superar al tercer classificat, un Prat que s’allunya de les seves opcions de la segona posició -ara a vuit punts- després de caure per 1-0 en un dels darrers partits de la jornada. Els dos equips arribaven al tram final de partit havent pogut generar perill però seria Molist, al temps afegit que es treia un gran gol per donar els tres punts als unionistes.

Dissabte, el Santfeliuenc tallava amb dues derrotes seguides i aprofitava que rebia a casa a un dels darrers classificats, un Gavà que tot i intentar-ho marxava amb les mans buides de Les Grasses. Encara que els blaugrana s’avançaven des del punt de penal al minut 24 de partit gràcies al gol de Carricondo, Avellaneda li donaria ell sol la volta al marcador amb un doblet. Els dos gols arribaven al tram final de cada part. Al 40′ arribava l’empat, i a tres minuts pel final li acabava de donar la volta al marcador (2-1).