“La Pobla anunciarà aviat el seu tècnic”

La banqueta de la Pobla ja té responsable encara que Adolfo Baines haurà d’esperar aquest cap de setmana per a ser oficial. El seu president Alejo-Ramon d’Alfonso Muestienes l’anunciarà

El president de la Pobla de Mafumet i el Nàstic seguiran units // FOTO: CF Pobla Mafumet

El president de la Pobla de Mafumet i el Nàstic seguiran units // FOTO: CF Pobla Mafumet

@ManuelSeguraM

Tercera temporada al capdavant de la Pobla de Mafumet per al president de la Pobla Mafumet, Alejo-Ramon d’Alfonso Muestienes; tercera temporada i nou projecte per al qual “en les pròximes hores es coneixerà el tècnic”

És una de les dues banquetes sense entrenador dels 17 clubs de la 3a RFEF (Grup V), ja que aquest dijous es va conèixer la vinculació de David Pirri amb el Sant Andreu. D’altra banda, es manté la incògnita al Peralada encara que el ‘secret’ sembla tenir destinatari amb Héctor Simón. Al temps.

LA POBLA, EN ACCIÓ

“Ara com ara m’ha tocat viure pandèmia, pandèmia i pandèmia”, comenta el president poblenc qui reafirma “tenir fitxat ja al pròxim tècnic, però no s’ha publicat oficialment encara. No haig de dir qui és encara (Adolfo Baines)”.

És més, aquest divendres o dilluns que ve se sabrà doncs els mitjans l’heu publicat per tots els costats, però encara no es pot dir”, comenta.

En qualsevol cas, l’equip està en acció i pendent d’aquesta oficialitat per a arrencar un nou projecte. Es a dir, amb la vista posada en el juvenil de Divisió d’Honor del Nàstic, en el filial i en qualsevol gran promesa que el primer equip vulgui donar projecció.

“PER A FORMAR CAL GUANYAR”

La marxa del ja extècnic Dani Vidal com a segon de Raul Agné també facilitarà el treball. Segons Alejo-Ramón, “l’objectiu és la formació i per a formar cal guanyar encara que nosaltres estem fets per a passar jugadors al primer equip del Nàstic”.

L’arribada de Baines servirà per a ocupar aquesta plaça que deixa Dani Vidal després d’arribar al filial un llunyà 12 de desembre del 2020 per Albert Company.

 La Pobla és un filial que desitja pujar a la 2a RFEF // FOTO: Arxiu
La Pobla és un filial que desitja pujar a la 2a RFEF // FOTO: Arxiu

TRANQUIL·LITAT PER AL SOCI DE LA POBLA

A nivell esportiu, la Pobla va tancar el passat curs com a ‘líder’ del grup de la permanència encara que els objectius són majors per al futur i es fixen a la 2a RFEF. “El soci està tranquil i content per veure a un equip que està en Tercera, que està aquí lluitant i formant jugadors, crec que no es pot queixar”.

La subvenció de la RFEF “sobre els 45.000 euros ajuda molt”. Tot i aixó, “l”empresa’ necessita tots els recursos possibles. I això passa per un temps que el president més jove de Tercera no té: “ja estic bé com estic, no tinc temps per a res més”.

En resum: aquest cap de setmana s’anuncia Adolfo Baines i a partir d’aquí “encara que no hi ha cap futbolista signat, tot està controlat”.