La Plataforma Units Pels Ascensos dona un altre pas

Representants com Edu Albácar (FF Terres de l’Ebre) i Jordi Pérez (Riudeperes) han donat la cara per la Plataforma Units Pels Ascensos enfront d’una Federació Catalana inamovible en els seus arguments

PUPA, Plataforma, Edu Albácar
Edu Albácar, a la Sexta // FOTO: Plataforma

Aquest dimecres ha vist la llum una interessant mostra de la situació que es viu en el futbol català amb el futbol base com a referent. La Sexta, a través de ‘Jugones‘, ha exposat la realitat que manté a un grup de 70 clubs enfront d’una Federació Catalana de futbol que prefereix el silenci i reunir-se només a nivell individual (PB Barcino, Riudeperes i At Segre, ara com ara).

En la reunió del passat dilluns, on es va gravar la trobada per part de la Sexta i Esport3 (hi ha anunciat reportatge per a aquest cap de setmana), van prendre la paraula el president del Riudeperes, i cara visible de la Plataforma, Jordi Pérez, i un exfutbolista que sempre ha preferit tenir menys protagonisme del que mereix com és Edu Albácar. Exfutbolista d’Espanyol B, Hèrcules, Alabès, Rayo Vallecano i Hèrcules, entre altres, és ara el vicepresident del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre, una entitat molt jove que va néixer amb l’objectiu d'”oferir una formació esportiva professionalitzada i d’alt nivell, apostant fermament pel futbol base” en la seva zona.

PUPA, Plataforma
Els clubs volen diàleg amb la FCF // FOTO: Plataforma

Al costat d’un grup il·lusionant d’amants del futbol base i sota la presidència de Juan José Gilabert apareix el seu vicepresident primer, José Eduardo Albácar Gallego ‘Edu Albácar, un dels fundadors del club al costat d’un altre il·lustre com l’exblaugrana Oriol Romeu (Southampton). La seva idea i ferma aposta li ha portat a aquesta defensa de “5.500 nens que s’han quedat sense premi en l’única Territorial que ha decidit no acceptar ascensos aquesta temporada. Sembla molt rar”. Per cert, el mateix Edu va aclarir a aquesta Redacció que “no vaig jugar amb Rubiales encara que mantinc bona relació amb ell des que coincidim en AFE.

Aquesta setmana vinent, la ‘PUPA’ pot dir el dia per a portar una manifestació a les portes de les oficines de la FCF al carrer Sicília.