La plantilla retrata al president del Rubí, Josep Alcalá

No és la primera vegada que es parla d’impagaments a la UE Rubí. És més, ha estat una constant aquesta temporada per la qual cosa els futbolistes han denunciat la situació en el seu sindicat (AFE)

Plá i Carricondo, donen la cara per la plantilla de la UE RUbí/ FOTO: LAXARXA
Plá i Carricondo, donen la cara per la plantilla de la UE Rubí/ FOTO: LAXARXA

Les declaracions que aquest dimecres han efectuat els jugadors Àlex Pla i Juanjo Carricondo a ‘La Xarxa’ pels impagaments del president de la UE Rubí, Josep Alcalá, vénen de molts mesos enrere. De fet, ha estat una constant durant tota la temporada. Promeses, mitges veritats i moltes paraules buides han envoltat a una plantilla que ha decidit denunciar la situació en l’Asociación de Futbolistas (AFE).

A continuació destaquem les paraules dels dos futbolistes i del president Josep Alcalá  perquè posen a tothom en el seu lloc.

Declaracions del futbolista de la UE Rubí Juanjo Carricondo en el programa Esports en Xarxa de La Xarxa:

“Tota la plantilla del Rubí hem denunciat davant l’AFE que fa 5 mesos que no cobrem. Hi ha alguns jugadors de la plantilla que estem afiliats a l’AFE i d’altres no, però tots ho hem denunciat a l’AFE”.
“Hem denunciat perquè no té solució, portem molts mesos mesos que ens diuen que cobrarem, al mes de febrer no va arribar la subvenció, al març tampoc, veiem que no arribava la subvenció de l’Ajuntament que ens deia el president i vem decidir denunciar tots”.”Tots els clubs de Rubí ja han cobrat les subvencions des de fa setmanes i perquè no ha cobrat el futbol?. El problema amb Hisenda no es culpa nostre, fa temps que podria estar arreglat, però el president no ho ha volgut arreglar”.
“No confiem en el president, en el Sr. Alcalà. Hem cobrat tard i malament des del primer dia i des del gener no cobrem”.
“Amb el president vem arribar a un pacte que cobrariem abans del 30 de juny i una vegada més no ha complert”
“Quan cobrem, retirarem la denuncia, al president ja li vem dir que denunciariem”.

Declaracions del president de la UE Rubí Josep Alcalà en el programa Esports en Xarxa de La Xarxa:

“Em sembla molt malament que els jugadors hagin denunciat, hi ha jugadors que han estat lesionat 7 o 8 mesos i han sigut els primers en marxar i voler cobrar, altres que han cobrat d’amagat d’altres, altres que tenen pactes amb altres coses i cadascú va a la seva història, i després s’ajunten com si fossin tots amics i tots coneguts i fer algo. No entenc res, tot està clar”.

“El 29 de setembre vem tener un robatori, això ningú en parla. Es van endur la caixa forta on hi havia al voltant de 20 mil Euros. Es van fer bromes pel Nadal de si venia Papa Noel”.

“Estem esperant de cobrar la subvenció, ho he repetit més de 15 vegades. Explicat està de sobres. Quan cobrem la subvenció trucarem als jugadors i cobraran. Si no l’hem rebut no els podem pagar”.

“Tenen un paper signat que quan cobrem la subvenció cobraran. Cadascú explica la seva. A dia d’avui no ha entrat la subvenció. No ho entenc”.

“Ja ens hem inscrit a Tercera, hem fet totes les inscripcions pertinents de tots els equips”

El curiós és que la notícia dels impagaments arribi el mateix dia que el club anuncia 14 fitxatges i dos renovacions