La plantilla del Terrassa treu els colors a la seva junta directiva

Duríssima roda de premsa dels jugadors del Terrassa FC en suport dels extécnics David Pirri i Sergio Montero. Poques vegades es pot escoltar a uns futbolistes amb paraules clares de desaprovació a la junta de Jordi Cuesta

Dura roda de premsa dels jugadors del Terrassa/ FOTO: TERRASSA FC
Dura roda de premsa dels jugadors del Terrassa/ FOTO: TERRASSA FC

Aarón Bueno, Dani Barragán i Victor Merchán han estat les tres veus que han representat a l’actual plantilla del Terrassa. El repàs que li han donat a la seva junta directiva, especialment al president Jordi Cuesta i al vicepresident Ildefons Doblas, mereix un aplaudiment majúscul, ja que ningú sap les possibles conseqüències de la seva roda de premsa. El que ha quedat clar és el suport de tots els implicats amb el seu tècnic David Pirri i el seu company Sergio Montero.

“S’ha trencat una família” “Ens han tret als nostres líders” “Estem amb ells i nosaltres no ens sentim responsables “, van ser algunes de les frases que van comentar alt i clar uns jugadors als quals algunes vegades el seu cor els va fer pujar més del compte el to. “Volem demostrar el nostre descontentament rotund, ja que eren els millors entrenadors que podíem tenir” van llegir en un comunicat previ abans d’obrir-se totalment a les preguntes dels mitjans.

La moguda situació del club egarenc, que es va poder seguir, en directe, a través de ‘La Veu del Terrassa’ amb Xavier Cadalso i el seu equip, deixa molt clar que la decisió de la junta ha estat, com a mínim, sorprenent. “El vicepresident ens va dir el dilluns a la nit que hi havia altres coses extraesportives. Que la gent ens xiuli, ho entenem, però dir que l’equip no tenia il·lusió, és mentida doncs teníem una il·lusió de collons”, van afegir.

Aarón va ser el més rotund de tots els futbolistes. La seva indignació, que li va fer mostrar-se algunes vegades massa tens, li va portar a afirmar que ara mateix “tenim un gran dolor”. Aquest suport a Pirri i Montero no significa res en contra de “Duque. És bona gent i ningú aquí salta al camp a gratar-se els ous. Els han fet fora d’un dia per a un altre i estem a mort amb ells”.

La plantilla, que està solament a quatre punts de la quarta plaça de promoció d’ascens, descarta “qualsevol altra acció” i asseguren que barallaran tot el possible per arribar el més alt, ja que “ni el president ni la junta ens va parlar mai que l’objectiu era la promoció”