La plantilla del Terrassa ja no es refia de Jesús Fernández

Jesús Fernández, propietari del Terrassa Olímpica 2010, ha promès diverses vegades que pagaria la nòmina a la plantilla, però la seva paraula val poc. Aquest dimarts hi haurà novetats a l’entitat egarenca

Els jugadors estàn patint molts problemes/ FÉLIX SANCHO
Els jugadors estàn patint molts problemes/ FÉLIX SANCHO

S’atrevirà l‘Ajuntament de Terrassa a treure-li a Jesús Fernández, propietari del Terrassa Olímpica 2010, el control dels bars del camp? A la ciutat diuen que sí encara que el caos s’ha instal·lat des de fa massa temps sense que s’endevini una solució. No solament són els futbolistes, algun dels quals viuen del futbol, sinó també creditors diversos.

Després de la patètica reunió de divendres passat en el vestuari on Fernández va demostrar que ni coneixia a algun dels jugadors ni sabia exactament les quantitats que es deuen a la plantilla, el futur sembla molt més fosc. S’havia compromès a abonar la meitat de la nòmina de febrer i la totalitat de març, però només portava, al comptat, la primera part del deute. La segona la va justificar amb un talonari que només ell va veure.

La indignació del grup va en augment i ja han acordat que o paga abans del 10 de maig o no es presentaran als partits de competició davant la Pobla de Mafumet i Rubí. És a dir, els egarencs, que mantenen un deute de més de 5.000 euros a la Federació Catalana en arbitratges, perdrien dues categories.

Mentrestant, l’empresari Jordi Cuesta segueix endavant amb el seu projecte de Terrassa Futbol Club malgrat tots els inconvenients.