La plantilla del Rubí estudia anar a la vaga aquest cap de setmana

L’impagament de les primeres quatre nòmines del 2015 ha decidit a la plantilla del Rubí estudiar anar a la vaga, com a primera mesura, per a aquest cap de setmana a Vilassar de Mar. I això que encara hi ha remotes possibilitats de play-off

Més problemes económics a la tercera / FOTO: europa.cat
Més problemes económics a la Tercera / FOTO: ceeuropa.cat

Els impagaments segueixen de moda, per desgràcia. El futbol català no ha sabut trobar encara la sortida desitjada a una ingrata situació en la qual mai paguen els seus responsables. Si fa poques hores ha estat la plantilla del Terrassa qui ja ha manifestat que no jugarà les dues últimes jornades de la competició si no cobren, ara li toca el torn al Rubí.

La situació és preocupant, ja que la directiva deu les primeres quatre mensualitats de l’any. “Des que es va tancar el període d’altes i baixes no hem vist un euro”, comenten els futbolistes qui assumeixen, íntegrament, qualsevol conseqüència que es pugui derivar “d’una vaga, una protesta o el que faci falta” aquest diumenge vinent a Vilassar de Mar.

Curiosa situació la de l’equip rubinenc, ja que ha quallat una excel·lent campanya i encara segueixen amb remotes possibilitats per jugar la promoció d’ascens. El Prat els avantatja en quatre punts, però, mentre els de Manolo Márquez han d’enfrontar-se a Figueres i Castelldefels, els de Julià Garcia aniran aquest diumenge al camp del ja descendit Vilassar i tancaran (si hi hagués solució) contra el Terrassa.

El problema és excepcional en l’equip rubinenc ja que, si la plantilla es negués a disputar el proper partit, el càstig esportiu enviaria a l’equip a Primera Catalana directament.