La plantilla del Palamós espera cobrar aquest dimarts

MANUEL SEGURA
msegura@futbolcatalunya.com

Els jugadors del Palamós creuen que aquest dimarts percebran la primera mensualitat del seu sou amb la corresponent ‘retallada’ anunciada fa pocs dies. Després de la sortida fulgurant de l’ex director esportiu, ara és hora de que el president Miquel Aguilar i la seva junta actuïn

CF Palamós, club de futbol més antic de Catalunya // FOTO: ARXIU
CF Palamós, club de futbol més antic de Catalunya // FOTO: ARXIU

Mal moment a Palamós. Tal com es titula en el seu propi compte de twitter – club de futbol més antic de Catalunya-, el degà del nostre futbol català pot ser denunciat en les properes hores pels seus futbolistes a l’Associació de Futbolistes espanyols (AFE). Segons ha pogut saber Futbolcatalunya.com, la plantilla espera cobrar aquest dimarts la seva primera mensualitat ja ‘retallada’ després de les últimes manifestacions d’un membre de la junta en el vestuari davant dels jugadors, ja que el president Aguilar es va quedar mut.

“Em vaig perquè no vull veure patir als jugadors” va dir l’ex director esportiu, Oriol Alsina després d’anunciar, via twitter, que abandonava el vaixell. Poc després, ‘El9 esportiu’ (27/9) titulava que ‘Alsina deixa el Palamós per desavinences amb la junta’. El club es va limitar a agrair la dedicació d’Alsina en tres línies, per tant cal entendre que el seu adéu amb el president i la junta guarda és més que un simple comiat. Si algun dia li ve de gust explicar-ho a alguna de les dues parts, els socis i els propis futbolistes ho sabran, encara que algun jugador ja hagi sortit del club.

Immersos en un mar de dubtes i comentaris, la plantilla ha triat seguir treballant i disputar els partits que toquin, ja que si s’observa el panorama d’altres clubs tampoc és molt positiu. Alguns futbolistes, que pertanyen al sindicat AFE, ja han  estat assessorats pels seus juristes i estan decidits a denunciar al Degà del futbol català si no hi ha solucions. I la primera compleix aquest dimarts.