La plantilla del Palamós, convençuda de cobrar aquesta setmana

La data marcada per a rebre la mensualitat era el passat dia 10, però no es va poder pagar perquè depenia de l’Ajuntament. L’alcaldessa s’ha compromès a abonar els diners abans de divendres i la plantilla ho entén i creu en la paraula del seu president

JORDI MESTRES
jmestres@futbolcatalunya.com

Joan Pau Pérez està sent transparent amb la plantilla // FOTO: radiopalamos.cat
Joan Pau Pérez està sent transparent amb la plantilla // FOTO: radiopalamos.cat

Després de la tempesta sembla que mica en mica torna la calma al degà del nostre futbol. El Palamós ja ha assimilat la nova situació a la que es troba i, tot i haver-hi menys diners, s’està intentant complir amb el que es va pactar. Per aquest motiu els jugadors no han donat cap avís a la directiva i al seu president, Joan Pau Pérez. Sempre que es sigui franc i es vagi de cara, la plantilla tindrà paciència. Com per exemple ara, cobrant amb un cert retràs.

I és que els jugadors entenen la situació del club i agraeixen la transparència de Joan Pau Pérez. El president es va reunir el passat dilluns amb l’alcaldessa, Maria Teresa Ferrés per a interessar-se pels diners que l’Ajuntament havia de donar al club. Ferrés va comprometre’s a que el Palamós tindria la quantitat que faltava abans del divendres.

El cobrament, si tot va bé, s’abonarà amb 12 dies de retràs com a màxim respecte la data marcada. No importa, ja que la plantilla té plena confiança en que s’acabarà cobrant i de moment es dedica al que millor sap fer: jugar a futbol. De moment el Palamós segueix a la zona alta a quatre punts de la promoció d’ascens.

El degà del futbol català ocupa la vuitena posició amb 20 punts i acumula tres jornades consecutives sense perdre, amb una victòria i dos empats. Per rendiment esportiu no hi ha cap queixa i pel que fa als pagaments, tampoc. Palamós torna a ser una bassa d’oli. De moment.