La penúltima ‘vergonya’ per a l’Hospi?

El CE L’Hospitalet ha decidit fer un pas important de cara a tenir presència a la Segona Federació, tot i que la ‘victòria’ als despatxos presenti un Futur de ‘vergonya’

La Federació Catalana s'ha afanyat a donar d'alta al CE L'Hospitalet SAD a la seva web
La Federació Catalana s’ha afanyat a donar d’alta al CE L’Hospitalet SAD a la seva web

El soci de l’Hospi tindrà l’última paraula. Això diu el comunicat que un indisposat Santi Ballesté -es recupera d’una petita intervenció-ha enviat aquest dilluns als seus ‘companys’ de patiments.

No es va poder aconseguir sobre el terreny de joc contra el CDC Moscardó i ara Ballesté, al costat de l’home fort Màgic Díaz, han decidit negociar amb el nòmada Badalona Futur de Toni Freixa.

I, per si faltés algú a la festa, es fica el president de la FCF, Joan Soteras, a qui se l’ha vist massa per la Feixa Llarga. No va portar al seu delegat del Baix Llobregat, Fernando Peña, perquè té prohibida l’entrada. Veure el logo Badalona-Futur/Centre d’Esports L’Hospitalet, al web de la FCF, participant ja de la propera Copa Catalunya, produeix… estupor.

https://twitter.com/CELHospitalet/status/1807827552548880629
COMUNICAT JUNTA DIRECTIVA DEL CE L’HOSPITALET JULIOL 2024

UN HOSPI A LA DERIVA

Ballesté li diu al soci que vol “fer més gran i més important (el club) tant a la ciutat com a Catalunya“. Per a això vol “fer més passos” i desitja “explorar” altres vies creatives com és buscar unir-se al Badalona Futur. Aquesta plaça de Segona Federació seria sempre la primera referència de la ciutat i l’equip de Tercera, el filial. Això sempre que els socis ho aprovin a l’Assemblea extraordinària el 16 de juliol, una mica més i Ballesté la col·loca el 18.

Poc més se sap. Recordaran que el divendres 28 de juny passat li vam preguntar a l’actiu col·laborador del club, Màgic Díaz. La seva resposta va ser amable però buida: “No et comentaré res”. Estava tot dit: ni va afirmar ni va negar perquè no volia.

Divendres passat 28 ni afirmava ni negava Màgic Díaz

Ara li tocarà decidir al soci si ‘abraça’ a aquesta SAD de Segona Federació i deixa els seus 57 anys d’història com a filial a Tercera.

Ara com ara, s’ha enviat una carta a tots els socis i ja estan telefonant als més ‘fidels’ perquè donin suport a la idea a l’Assemblea.