La muralla del Terrassa ja té Castillo

Sergio Castillo ja és el primer fitxatge oficial del Terrassa per a la temporada 2020-2021. El central, que era un dels futbolistes sempre pretesos pel tècnic egarenc Xevi Molist, és un reforç de luxe

Terrassa, Sergio Castillo
Molist ja té el defensa central que volia // FOTO: TERRASSA FC

Encara que fa temps que ja s’havien donat la mà, Terrassa i Sergio Castillo han anunciat aquest dilluns el seu compromís de cara a la pròxima temporada 2020-2021. Als seus 28 anys d’edat, el defensa central barceloní arriba a l’Olímpic per a reforçar la defensa més sòlida de Tercera divisió aquest passat exercici. Objecte de desig del tècnic Xevi Molist des que l’entrenador va assumir la direcció tècnica de l’equip, ara ha estat la definitiva i podrà retrobar-se amb companys com Fernando Galeano o Genís Blasco.

Sergio Castillo va començar a brillar al Sants (2013-2016), va passar per Masnou (2016-2017) i va ser una de les peces claus de l’Horta de Nacho Castro (2017-2020). El central ho juga tot com demostren els seus números en aquestes tres últimes temporades en les quals ha disputat 89 partits i ha anotat 6 gols.

Fill del mític exdavanter dels anys 80Manolo Castillo (SEAT i Martinenc. Sènior: Lloret, Iberiana, Terrassa, Sant Cristóbal, Europa i Sants. segons el web del CE Europa), s’ha convertit en el millor central de la categoria.

Ara com ara, i, confirmat el fitxatge de Castillo, el Terrassa té així la seva plantilla:

                                                       VEURE MERCAT DE FITXATGES