La Montañesa va a un altre ritme

Els de Dani Andreu guanyen per 5-0 al Vilanova i segueixen comptant els seus partits per victòries. El Gavà li segueix l’estela golejant 6-1 l’Alcarràs. El Viladecans torna a guanyar i ja està entre els 5 primers

Nil González - @nilgonzalez
Montañesa, Pedro García
Golàs de Pedro García a Nou Barris/FOTO: CF Montañesa

Jornada amb molts gols la cinquena del grup 2 de 1a catalana. 27 gols en 9 partits marcats per les dues golejades de la ‘Monta’ i el Gavà, els dos primers classificats.

La Montañesa segueix amb la tònica de sempre i goleja al Vilanova per 5-0, resultat que els permet seguir com a líder de la categoria havent guanyat tots els partits. Tot començava bé aviat, Brian marcava l’1-0 al minut 2 i el partit ja feia baixada. Poc abans del descans Fernando posava el 2-0 al minut 38. Ja a la segona meitat Pedro es sumava a la festa i faria un doblet per fer el 4-0 al lluminós als minuts 57 i 73. Ja a falta de 10 minuts pel final del matx, Brian feia el seu segon gol i tancava el marcador amb el 5-0. La ‘Monta’ segueix intractable i ja espanta des del capdavant de la taula.

Un altre equip que ha golejat aquesta jornada és el Gavà. Els blaugrana van guanyar per 6-1 a l’Alcarràs i segueixen l’estela dels líders a només dos punts. El primer gol ha arribat ben aviat, Sergi Cabré al minut 6 inaugurava el marcador pels de casa. A la mitja hora de joc Edu Raya empatava el partit des del punt de penal. A partir de la segona part l’enfrontament ha sigut un festival pels de José Manuel Serrano. Als 3 minuts de la represa Joan Vázquez posava el 2-1 i iniciava la festa blaugrana. Al 65 Juan Quiles anotava el 3-1 pels locals i tancava el partit des dels 11 metres. 5 minuts més tard Joan Vázquez un altre cop feia el 4-1 i certificava el seu doblet. Ferran al 83 i Guille al temps afegit tancaven la golejada fent el 6-1. El Gavà segueix perseguint al líder.

Sant Ildefons, Baix Llobregat, Primera Catalana
L’equip del Baix Llobregat segueix cuer/FOTO: Sant Ildefons

Empats insuficients a la part mitja i baixa

Sant Ildefons i Tàrrega, els dos últims classificats de la lliga, empaten a 1 i sumen un punt insuficient pels dos. Partit important a Cornellà on el ‘Sani’ es posava per davant 3 minuts abans del descans mitjançant David Díaz. Tan sols als 5 minuts de començar la segona part Roger Escamilla posava l’1-1 definitiu al marcador amb encara 40 minuts per davant. A partir de l’empat els dos equips han disposat d’alguna ocasió per endur-se la victòria però cap dels dos les han pogut materialitzar. Empat insuficient entre els dos conjunts.

Empat a 0 entre el Martinenc i el Can Vidalet. Els locals instal·lats a la part mitja de la classificació tenien una bona oportunitat per enganxar-se a la part alta, però s’han topat amb una forta resistència visitant. El Can Vidalet, per altra banda, es troba 1 punt per sobre de la zona de descens gràcies al sumat avui.

Victòries balsàmiques de Mollerussa, Almacelles i Ascó

Victòria important de l’Ascó al camp d’un Sant Just que perseguia als dos equips capdavanters. Els de Jordi Font sumen 3 punts que els impulsen a la zona alta de la classificació. Els de la Ribera d’Ebre marxaven al descans guanyant per 0-2 amb gols de Quim Cardona al 28 i Pachu al 32. Ja a la segona meitat els visitants retallaven distàncies amb un gol en pròpia porta de José Antonio Vélez. El partit ha tingut un temps afegit molt mogut i és què s’han vist dos gols. Un pels visitants d’Àlex Fernández que feia l’1-3 i un altre de Nacho Palacios que posava el 2-3 definitiu al marcador.

FC Santboià, Vista Alegre, Primera Catalana
Victòria local davant el Vista Alegre/FOTO: FC Santboià

El Mollerussa aconsegueix guanyar un partit que els separa de la zona de descens davant el Catllar. Una bona primera meitat dels de Josep Maria Turull ha sigut suficient per endur-se els 3 punts en un partit molt igualat. Marc Álvarez anotava l’1-0 al minut 20 aprofitant un descuit de la defensa groga. Tan sols 8 minuts després Roger Aleu posava el 2-0 definitiu que donava la victòria als de Lleida. El Mollerussa agafa aire i el Catllar es complica la vida.

L’Almacelles surt de la ‘zona calenta’ amb la victòria d’aquesta jornada davant el Valls. Els d’Ismael Mariani han marxat al vestidor al descans amb el marcador a favor, guanyant 2-0 amb gols d’Òscar Imaz al 26 i d’Adri Fernández al 33. A la segona meitat els de Joan Pallarès escurçaven distàncies amb el gol anotat per Joel Marigot, que posava el 2-1 definitiu. L’EFAC abandona la zona baixa i el Valls encara no coneix la victòria aquest any a la 1a catalana.

Viladecans i Santboià i la part alta

Victòria per la mínima del ‘Vila’ a casa davant el Martorell. Els dos equips venien de guanyar la jornada anterior i es podia intuir un partit equilibrat. Així ha sigut, només un gol i un partit molt dur amb 12 targetes grogues. Un solitari gol de Favio al minut 40 ha servit per donar els 3 punts als de Raúl Paje. El Viladecans comença a carburar, ja suma dues victòries consecutives i ja està situat entre els 5 primers.

El Santboià guanya per 2-0 al Vista Alegre i continua 3r classificat perseguint ‘la Monta’ i el Gavà. Els de José Manuel Alcaráz s’han endut un duel molt igualat a la primera part, però que a la segona s’ha desequilibrat en favor dels locals. El primer gol ha arribat al minut 56 i ha sigut obra de Juanlu. El segon arribava tan sols 6 minuts més tard i en aquest cas ha sigut Roland Garros l’autor de la diana. El Santboià continua mostrant candidatura per l’ascens. El Vista Alegre continua a la part baixa.