La Montañesa, pendent de David Payán

És l’única notícia que trenca l’alegria en la qual es torna a trobar immersa la Montañesa. El conjunt de Nou Barris està pendent de la lesió del seu jugador David Payán.

MANUEL SEGURA
msegura@futbolcatalunya.com

Abraçada general després de la victòria davant l'AEC Manlleu // FOTO: MANOLO GONZÁLEZ
Abraçada general després de la victòria davant l’AEC Manlleu // FOTO: MANOLO GONZÁLEZ

La Monta va tornar al liderat d’aquesta ‘boja’ Tercera Divisió i ho va fer amb un resultat aclaparador al Municipal de Manlleu, encara que amb un cost en forma de lesió que manté molt preocupat a tota la família de Nou Barris. David Payán va abandonar el terreny de joc al minut vuit i, en el moment de redactar aquesta informació, encara no se sabia l’abast definitiu de la seva baixa.

Aquesta és la nota més preocupant pel tècnic Manolo González, que la setmana vinent seguirà sense poder comptar tampoc amb Sacha. “En teoria no hauríem d’estar on estem jugant qui juga, però, si les lesions ens respecten, hi estarem”, comenta a Futbolcatalunya el màxim responsable d’un equip que torna a mirar a tots els seus rivals pel retrovisor.

Normal o sorpresa, la veritat és que la Montañesa a qui li resta visitar Ascó, Figueres, Pobla de Mafumet, Rubí i Santboià, i que encara espera la visita de Cornellà, Masnou, Rapitenca, Terrassa i Vilassar de Mar mana per davant dels grans favorits. Ho van fer des de la jornada 2 fins a la 8ª, van repetir des de la 11ª a la 13ª i van caure a la seva posició més ‘baixa’ d’aquesta temporada (5º, jornada 17ª) on es quedarien tres jornades més, entre finals de gener i mitjans de febrer.

Els seus últims 14 punts assolits dels 18 disputats han ubicat als de González al més alt. Van caure a Nou Barris davant el Santfe (19 de gener) i fins i tot van repetir derrota en Els Canyars (26 de gener) per començar una cursa imparable. Tres victòries a casa davant Gavà, Vilafranca i Palamós, dos empats importants contra Europa i Cerdanyola del Vallès i a l’últim (1-4) a Manlleu. Cert és que a l’Europa li falta jugar un partit, però aquest 10 de març deixa a la Munta com a primer. La clau?. Respon Manolo: “Generalment estem molt ordenats i costa molt que ens marquin sinó són distraccions. Si estem bé tàcticament, som bons”.

Per cert, favorits per jugar la promoció d’ascens?. Manolo González no vària la seva aposta. “Europa, Cornellà, Ascó i, espero, que la Monta i, si no és així, que sigui Terrassa”.