La millor elecció que podia fer el Cornellà

Jordi Roger dóna la seva opinió sobre el seu substitut a la banqueta del Cornellà. L’ara entrenador de la Balompédica Linense afirma que l’entitat ha encertat de ple amb el seu substitut

JORDI ROGER @jroger79
Jordi Roger i Xavi Calm han format tàndem dues temporades a la banqueta del Cornellà // FOTO: Gentilesa Jordi Roger

Deu anys després, la banqueta del Cornellà no serà propietat de Jordi Roger Ceballos. Aquest últim ha decidit fitxar per la Balompédica Linense i des de Cádiz dóna la seva opinió sobre l’elecció del club del seu cor. FutbolCatalunya obre les portes a Roger per a que el mestre dediqui unes paraules al deixeble. Ja avancem que són més que positives i que des de la Línea de la Concepción, l’ex inquilí de la banqueta verda desitja el millor al seu substitut.

Escriu Jordi Roger…

He treballat dos anys amb Xavi Calm. Colze a colze i ha estat la meva mà dreta durant tot aquest temps. Haig de destacar que és una persona extraordinària, molt bona persona, senzilla, humil, molt professional, molt treballadora i amb molta qualitat. Estic convençut que ha estat un encert el que ha decidit el Cornellà donant-li inclús una mica de continuïtat al projecte que ja teníem.

Xavi Calm coneix la casa, també la directiva i l’Andrés Manzano. Això és un punt d’avantatge respecte a qualsevol altre entrenador que hagués pogut venir. També coneixerà gran part dels jugadors que renovin i qualitat, insisteixo, en té molta per a ser un gran entrenador.

Com sempre, els entrenadors depenem de que la piloteta entri, però sí que és veritat que treball i dedicació amb Xavi Calm no faltarà. Li desitjo el millor de tot cor a ell i sobretot al Cornellà, perquè és casa meva. Segur que li anirà molt bé. Ha estat un plaer treballar junts, Xavi, he après molt de tu i espero que tu també ho hagis fet de mi. M’enduc un amic per tota la vida i espero que el futbol ens torni a unir en una nova etapa d’aquí un temps.