La millor defensa la té la UD Viladecans

Això ho diuen els números perquè la millor defensa de Primera Catalana la mostra la UD Viladecans després d’haver-se disputat la 12a jornada de Lliga; només 6 gols ha encaixat la porteria de l’equip dirigit per Alberto Triguero


El Viladecans d’Alberto Triguero només ha encaixat 6 gols en 11 partits de competició // FOTO: @Gabarron91

La UD Viladecans s’està mostrant com un equip de possibilitats per a lluitar per les primeres places de la competició. És màs, l’equip dirigit per Alberto Triguero ha aconseguit encaixar només 6 gols en les 12 jornades de competició, de fet, 11 partits.

El conjunt baixllobregatí, que aquest últim cap de setmana es va imposar al líder Vilanova (Xavi Galán 16′), es manté tercer, a 2 punts del líder i a 1 del At Lleida; atenció perquè aquest pròxim cap de setmana va a Alcarràs, però tancarà aquesta primera volta contra At Lleida i Gavà. Exàmens importants per a un conjunt que ha deixat 7 vegades la seva porteria a zero.

VILADECANS ‘TANCA’ LA SEVA PORTERIA

Amb només 11 gols marcats (quart conjunt menys realitzador) ha sabut demostrar que la millor defensa és una bona defensa i mitja dotzena de gols reubuts en quatre partits han estat claus.

 Albert Lara sempre Albert Lara sempre és un fix per a qualsevol tècnic de la UDV
Albert Lara sempre Albert Lara sempre és un fix per a qualsevol tècnic de la UDV

Rivals com Borges Blanques (2-1) i Mollerussa (1-2) han estat capaços d’adjudicar-se dos gols mentre Tàrrega i Vista Alegre van marcar un. La resta de rivals es van quedar com van començar, a zero.

ESCOLLITS DE CATEGORIA

Un repàs de les alineacions d’aquest Viladecans 2021-2022 ofereix un ‘mur’ molt habitual després de l’estrena del porter Javi Martínez en les dues primeres jornades de competició en les quals no va encaixar ni un gol.

No obstant això, el canvi es va donar en la porteria i va entrar Adrián Sánchez per a no sortir fins al dia d’avui d’aquesta posició. La resta de futbolistes, que s’han mantingut a la línia defensiva, han estat Lara, Marc Martínez, Espinosa i Cepeda encara que també han entrat uns altres com Gallardo, Santolalla i Alejandro. El bloc es mostra ferm i com a garantia d’èxit en un grup molt complicat.