“La meva intenció no és retirar-me”

José Miguel Morales, amb 557 partits disputats a Segona B, es troba sense equip. Als seus 43 anys no pensa en la retirada i espera vestir-se de curt la propera temporada

JORDI MESTRES @jordimestres7
Morales, sempre amb el braçalet de capità // FOTO: Jordi Mestres

José Miguel Morales (1976) és un home rècord al futbol català. La seva carrera va començar fa més de 20 anys i durant la mateixa ha acumulat diverses efemèrides. La més destacable, la de ser el tercer jugador amb més partits de Segona B disputats de la història. Ara, després de dues dècades jugant a Segona A i la categoria de bronze ininterrompudament, no té equip. El Badalona li va donar la baixa i de moment no ha fitxat per un nou club.

El primer interessat en contractar-lo va ser el Prat de Pedro Dólera. L’interès dels pota blava no va fructificar, ja que Morales entrena per les tardes als porters del futbol base de l’Espanyol i per horaris era incompatible. Davant aquesta negativa, el Prat ha acabat fitxant a Carlos Craviotto, un altre dels clàssics de la categoria de bronze.

Aquest fitxatge ha deixat buida la porteria del Sant Andreu, com també ho està la de l’Horta de Víctor Valdés. A dia d’avui són les dues opcions més clares per a un porter que vol seguir jugant, sigui a Segona B o a Tercera: “Estic esperant a que surti alguna cosa. La idea és seguir jugant, ja veurem si és possible. Crec que estic preparat i encara em queda corda”.