La LNJ condemna a Sants i salva el Llagostera

Última jornada de competició en la LNJ i KO duríssim per a la UE Sants que se suma als descensos de Manresa, Gené i Sabadell mentre que Nastic B, At Segre i Llagostera seguiran un curs més en la LNJ

Dos gols de Pol Muniesa deixen al conjunt gironí en la LNJ/ FOTO: UE LLAGOSTERA

Un gol de Pol Muniesa, a quatre minuts per al final, li va servir al Llagostera per mantenir-se en la Lliga Nacional Juvenil. Ho tenia pitjor que ningú per caure a Preferent, fins i tot va rebre un gol de la FEPalamós (75′), per mediació d’Ayoub, que va fer témer el pitjor, però la reacció dels futbolistes visitants va ser espectacular. Amb tan sols una diferència de deu minuts, Muniesa va resoldre per una Llagostera que tornarà a repetir en Lliga Nacional. (VEURE MARCADOR 34a JORNADA)

També es van salvar, com podia ser previsible, Nàstic i At Segre. Els grana es van desfer de la Josep María Gené solament començar el partit amb gol de Micó (1′); Oscar Gómez ampliaría el triomf amb dues dianes més (39′ i 48′). Per part lleidatana no els va fer falta ni guanyar enfront d’un Jàbac que no concedeix la més mínima

Tragèdia en el Nou Sardenya

El pitjor es va viure en el Nou Sardenya entre un Sants atabalat i un Europa ja ascendit que tampoc va permetre alegries. Els europeístes de Gonzalo Riutort van sortir a per totes i Javier Fernández els va col·locar amb avantatge. La imminent reacció blanc-i-verd, amb gol de Bernat Arnal cinc minuts després, va servir de poc i es van adjudicar la primera plaça de descens.

Juan Berge i Marc Padillla amb la Damm/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

Per a dalt, el millor equip del grup (Damm B) va tornar a demostrar el gran campionat realitzat de la mà de Xavi Lacambra; el líder de Fran Artiga va col·locar el 0-1 gràcies a Cantó (9′) encara que el segell cerveser va fer que reaccionessin i superessin el partit- Bona demostració d’orgull per tancar la Lliga