La lliga no es va decidir al Nou Estadi

El Nàstic va aconseguir una victòria important, però no decisiva. Protagonistes de tots dos equips coincideixen a apuntar que queda molt per davant i destaquen com de superlatives van estar les aficions

Les aficions van omplir la graderia i els jugadors van lluitar de valent // FOTO: Futbolcatalunya

El Nàstic és líder amb 52 punts i el Lleida Esportiu segon amb 48. 7.571 espectadors van contemplar el desenllaç feliç dels grana el passat diumenge al Nou Estadi. Més enllà del resultat, la sensació de guanyadors i perdedors és la mateixa. Queda molt per davant i res està decidit. A Lleida consideren que es va estar a l’alçada i destaquen a la seva afició. Per part del líder, també s’agraeix el suport al públic i són conscients que queden 11 jornades. La premissa del partit a partit és la condició si ne qua non de la Segona B. Inclús, pels que la dominen.

Sempre es té una segona oportunitat i Molo ho sap. “S’ha d’aixecar el cap i pensar en el proper partit”, deia el migcampista andalús en zona mixta. Com passa al play-off, “s’ha decidit el partit per un petit detall. És una pena, perquè la sensació amb que va marxar l’equip és que es podria haver empatat”. No obstant, “ens va faltar l’última passada”. Aquesta va ser la gran mancança del Lleida Esportiu a Tarragona.

PAU TORRES: “CREC CEGAMENT EN AQUEST EQUIP”

No va ser un partit espectacular, però “és difícil tenir ocasions en un camp com aquest. No hem tingut ocasions, però el Nàstic tampoc n’ha tingut cap”. Paraules de Pau Torres, que creu “cegament en aquest equip i en aquesta afició”. Segons el porter i capità blau, “el Lleida Esportiu ha fet pitjor al Nastic també. Són partits de play-off que petits detalls marquen la diferència”.

Tanmateix, encara hi ha 11 jornades per a acabar la lliga i “la situació és revertible 100%. Queda un munt. Avui es jugaven tres punts. Ni el que guanya és campió, ni el derrotat un descartat”. El que sí espera i desitja Pau Torres és que “el Nàstic-Lleida estigui a Segona A. Les dues aficions ho mereixen. Sobretot la del Lleida Esportiu, que eren menys i se’ls sentia molt més”. La decepció ja està passada i, com sempre, “treballem per aquesta gent que tenim darrere”.

PABLO MARÍ: “AVUI NO S’ACABAVA LA LLIGA”

Pablo Marí i el Nou Estadi, embogits després del gol // FOTO: Filckr Nàstic

La cara oposada era la del golejador Pablo Marí, “molt content pel gol, però pel gol grupal que hem fet avui. Són tres punts molt importants”. Per aquest motiu, “me’n vaig amb un balanç molt bo. Tots hem treballat de forma espectacular. Hem acabat tancats, però no hem patit”.

Passi el que passi, “nosaltres hem de jugar com sabem. Estem tranquils i anem a la nostra”. És el que té la primera posició, que es va consolidar amb tres punts vitals: “El Nàstic ha donat un pas molt important. Avui no s’acabava la lliga i queden onze finals per jugar. Cada partit serà decisiu”.

El secret del líder “es basa en l’entrenament. Tots treballem com els millors i no es nota quan un suplent surt al camp”. L’altra cosa que no és cap secret és que “el públic és la clau. Gràcies a ells tenim ànim per a estar a on estem”. Agraïment a les aficions i res decidit. Les dues grans conclusions dels protagonistes del Nàstic-Lleida Esportiu.