La Lliga Nacional juvenil es posa al dia

Amb el partit ajornat d’aquest dimarts entre Espanyol i Barça, el que disputaran aquest dimecres Damm B-Vila Olímpica i el dijous Manlleu-Escola Futbol Gironès, es posarà al dia la Lliga Nacional mancant quatre jornades d’infart amb cinc descensos

La EF Gavà lluita per la permanència / FOTO: HAVOK GAVÀ
La EF Gavà lluita per la permanència / FOTO: HAVOK GAVÀ

Setmana important per a la Lliga Nacional Juvenil amb la disputa de tres partits ajornats en el seu moment. Després del derbi Espanyol B- Barça B (0-4), aquest dimecres ho faran Damm B-Vila Olímpica i quedarà per al dijous el duel entre Manlleu-Escola Futbol Gironès. Per davant solament quedaran quatre jornades per tancar la temporada.

Per a dalt sembla clar: el Girona ja va cantar el seu ascens el cap de setmana passat mentre que la segona plaça per a la Divisió d’Honor ha de sortir entre Sant Andreu, Prat o Cornellà. Lleuger avantatge per a l’equip quadribarrat que farà bé en no confiar-se gens ni mica.

CINC DESCENSOS

Per la part baixa de la classificació, la cosa es complica molt. Després de l’adéu a la màxima categoria juvenil de Badalona, Jàbac i Terrassa i Mercantil, va arribar el caos amb cinc descensos per a la Lliga Nacional. Avui caurien L’Hospitalet, Gavà, Vila Olímpica, Manlleu i Blanca Subur, ja en descens. Però perquè tot això es produeixi encara han d’ocórrer moltes coses, doncs només dos punts separen als riberencs (31) del Reus Deportiu (33), tres del Mollet (34) i cinc de la EF Mataró (36).

Pendents, per tant, dels dos partits d’aquesta setmana, la Lliga adquirirà un desenvolupament dramàtic amb partits intensíssims en molts camps. Mentrestant, en la Preferent juvenil, mancant tres jornades per al tancament, presenta a aquests favorits. Cambrils Unió i la Floresta (Grup I), Sabadell B i Girona B (Grup II), Manresa (Grup III) i Josep María Gené (Grup IV).