La jornada dels empats a Tercera

Cap dels primers cinc classificats sap o pot guanyar mentre que Santfeliuenc i Sant Andreu són els vencedors de la jornada a la zona baixa. Jornada amb pocs gols, un total de quinze, i es comptabilitzen fins a 3 empats a zero gols

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
Montañesa-Sabadell B: 0-0 a Nou Barris / FOTO: CE SABADELL

La jornada deixava diferents partits de la zona alta que han acabat amb empat. El partit entre Gavà i Prat acabava sense gols. La primera part seria més activa que la segona, amb ocasions per a cada equip, però la segona costaria més veure aproximacions a les dues àrees.

La jornada semblava que podria ser interessant per veure qui guanyaria la partida a la zona alta, però un seguit d’empats ho deixa tot pràcticament igual. Un dels altres empats de la zona alta ha estat el de la Montañesa-Sabadell B. Els dos equips han pogut marcar en una ocasió clara per cada equip, i la polèmica s’ha vist en un possible penal no xiulat a favor dels visitants per unes suposades mans d’Alberto Garcia.

De la zona alta l’únic derrotat ha estat el Júpiter. Segona derrota en tres partits. Aquesta vegada queia davant d’un Santfeliuenc que no ha perdut en els últims cinc partits i va reaccionant a un mal inici de lliga. Els gols de Toro, a la primera part, i Quiles a la segona, feien que els punts marxessin cap a sant Feliu.

El Granollers desaprofitava una bona oportunitat per recuperar posicions, però no aconseguia passar de l’empat al camp del Palamós, i això que la victòria va estar molt pròxima. El gol de Roger Mora (Granollers) quan només faltaven sis minuts pel final del partit semblava que seria definitiu, però una darrera empenta del Palamós feia que Marçal Lladó establís l’empat, que de poc serveix als locals.

El Manlleu aprofita la seva victòria a terres ebrenques (camp d’Ascó) per apropar-se a la zona de play-off. Un gol als inicis del segon temps (Albert Canal), feia que els d’Alberto Fernández arribessin als 20 punts, mentre que l’Ascó ha sumat només 1 dels darrers 12 punts disputats, i es troba dotzè amb 17 punts.

Un dels altres empats de la jornada s’ha viscut al Penedès, entre Vilafranca i Peralada. L’equip d’Ivan Moreno s’avançava amb dos gols de Triguero, i semblava que quan només faltaven 30 minuts pel final del partit (i amb 2-0 al marcador) la victòria estava assegurada. Mirga, primer, i Mas després, deixarien les taules al marcador.

El Terrassa s’imposa per la mínima al camp del cuer, el CD Masnou. Un gol matiner (12’) d’àngel Pérez era suficient pel conjunt egarenc per sumar tres punts que els deixa a zona mitja de la classificació i amb dues victòries consecutives.

Figueres i Europa, vist el seu balanç inicial de resultats ja s’esperava que poguessin acabar amb empat, ja que els dos són els conjunts que més X han ofert fins al moment. Sense gols, els dos equips segueixen a la zona mitja de Tercera Divisió.

Empat entre Cerdanyola i Rubí que permet als de Can Rosés situar-se un punt per sobre del descens (12 punts). L’equip de Les Fontetes s’avançava al minut 21 de partit (Ginés) però al tram final del partit Estrada deixava les taules al marcador.

Partit igualat entre Morell i Sant Andreu que al final se l’emportaria, enmig d’una espessa boira, els visitants al temps afegit. Sense ser superior a un Morell que peca de manca de gol, el Sant Andreu s’avançava a la segona part, però un gol de Samu de falta deixava l’empat a 1. Un error defensiu del CD Morell els acabaria costant la derrota quan faltaven només 3’ pel final del partit. La derrota els segueix situant a zona de descens.