La Grossa de la Copa passa de Catalunya

Els vuit equips catalans que disputaran la Primera eliminatòria de la Copa del Rei han somrigut i festejat aquest migdia el sorteig d’autopromoció de Luis Rubiales encara que s’han quedat sense la Grossa de Nadal

La primera eliminatòria de la Copa del Rei ja té aparellaments // FOTO: RFEF

La primera eliminatòria de la Copa del Rei ja té aparellaments // FOTO: RFEF

Sorteig esperat i desitjat de la 1a eliminatòria de la Copa del Rei per part de 110 clubs amb 8 catalans, a l’espera que s’incorpori el FC Barcelona. De fet, els 4 participants en la Supercopa d’Aràbia i el Racing (?) queden exempts mentre la resta s’enfrontaran, a partit únic, el cap de setmana del 12/13 de novembre.

Després d’una presentació que va recordar temps molt antics, va arribar la posada en escena de documental avorrit i el discurs de Luis Rubiales per a culminar una jornada d’autopromoció que tant necessita. I, finalment, el sorteig.

LA GROSSA I EL SORTEIG

La majoria dels clubs, encara que es tracti d’equips amateurs, van acudir atents a l’acte de Las Rozas com si tothom hagués decidit no treballar aquesta matinal de dilluns. Primer va sortir el Mollerussa, encara que va ser l’últim dels procedents de la prèvia, i va tocar el Rayo Vallecano per a decepció local.

És el que té somiar més del compte: “Supercontents de rebre el Rayo Vallecano, per l’equip, la ciutat i l’afició”, va dir Salvador Tapies ‘Kiko’, una altra cosa, per descomptat, no podien dir.

La imatge que es va viure a Manresa va ser la mateixa que en la resta d'escenaris amb protagonisme coper // FOTO: CE Manresa

La imatge que es va viure a Manresa va ser la mateixa que en la resta d’escenaris amb protagonisme coper // FOTO: CE Manresa

Posteriorment, el Terrassa va ser el següent com a club procedent de la Copa RFEF i se li va adjudicar el Real Unió d’Irun. Posteriorment, li va tocar el torn al Girona de Míchel i haurà de jugar-la-hi a Quintanar del Rey (Cuenca).

Manacor-Andorra, Olot-Llevant -Jordi Xumetra i Gonzalo Pereira-, Lleida Esportiu-Dep. Alabès, Manresa-Pontevedra, Rioja Racing-Nàstic i Rincón-RCD Espanyol completen els aparellaments.

MANRESA-PONTEVEDRA

Des de El Congost va parlar el capità Putxi va ser el responsable de valorar l’encreuament amb els gallecs. El Manresa, que ve de sumar el seu primer KO aquesta temporada enfront del Dep. Aragó, desitja viure una festa.

Més reaccions: a la Terra Ferma esperava rival i la Grossa el Lleida Esportiu i va tocar el Dep. Alabès amb la presència de Joan Monterde.