La greu lesió de Padilla deixa tot en segon pla

A falta del diagnòstic definitiu per la lesió del pratenc Alberto Padilla, la competició queda igual que estava després de l’empat en un Feliu on ningú és capaç de guanyar… que no siguin els locals. ‘Chapeau’ per al Reus B davant un Terrassa desconegut

Alberto Padilla, AE Prat
Alberto Padilla és un referent del futbol català/FOTO: AE PRAT

Pendents del diagnòstic definitiu per greu lesió del pratenc Alberto Padilla, amb possible trencament de lligaments, la competició d’aquest grup V, que aconsegueix la seva 35a Jornada (a set per al final) deixa les coses com estaven, ja que el líder es va conformar amb un empat davant un Horta que el podia haver fulminat en una primera part sensacional.

No obstant, això la portada, amb Padilla a part, és per un extraordinari Reus B Cambrils. (Veure RESULTATS i CLASSIFICACIÓ)

Ni tots els problemes del món poden acabar amb la il·lusió roig i negra, doncs saben reposar-se a tot. Deutes, malestar, incertesa o baixes no han minimitzat el valor d’aquest grup que dirigeix Albert Company amb la certificació de permanència en la butxaca aconseguida en el terreny de joc. Després ja es veurà, però, ara per ara, el filial compleix amb els deures i ho fa convencent, doncs al Terrassa el van superar de principi a fi.

Jordi Oribe (3′) va col·locar el primer gol, va reaccionar Alex Fdez (24′) però va tornar a replicar el pitxitxi reusenc (51’) en el mateix instant que era expulsat Sergi Valls. Amb un menys, els locals van tancar el 3-1 amb gol d’Arnau Gaixas i van culminar la ratxa negativa dels visitants (1 triomf en els seus últims 9 partits).

El fortí del Feliu

Galeano, Dani Fdez, Bruno Montoro
Els capitans Galeano i Dani Fdez, amb l’àrbitre Bruno Montoro/FOTO: CELH

Després del passeig del Llagostera pel Joan Baptista Milà –van anotar els seus golejadors Moussa (6′), Pitu (28′) i Sacha (71′)-, va arribar el duel entre el líder i un Horta que va sorprendre Xavi Molist pel seu atreviment. Una primera meitat sensacional dels locals, amb gol inclòs de Vives (34′) va portar el deliri a un estadi en el qual s’estan acostumant als bons èxits; i això davant un rival que no va donar senyals de res en aquests 45′. Tot va canviar en la segona i els hospitalencs es van adonar del que es jugaven.

Van avançar línia, Rodri es va reafirmar en la defensa i, per descomptat, Salines va emergir per a provocar una pena màxima que el mateix defensa va anotar. Els de Nacho Castro van jugar amb un menys per expulsió de Nahuel en el minut 75.

Pendents de Padilla

El Prat es mesurava a una fluixa FE Grama amb la vista posada en el Feliu i li va costar arrencar als de Pedro Dólera fins que Pedro Bravo (42′) va superar a Caleb amb un xut duríssim. Després va arribar una pilota al pal (Toni 43′) i una segona meitat en la qual Poves i Padilla van haver de retirar-se lesionats amb màxima gravetat per a Alberto a qui, mancant una ressonància, li han diagnosticat trencament de lligaments. Onze partits sumant porten els potablava.

Reus B Cambrils
Aplaudiment majúscul per al filial roig i negre/FOTO: LANOVARADIO.CAT

Patiment en el Narcís Sala

Per la mínima s’han solucionat tres partits aquesta setmana, el mateix que s’han donat empats perquè aquesta jornada s’ha tancat amb 5 triomfs locals, 3 igualades i 2 victòries a domicili i amb 27 gols marcats (13 locals per 14 visitants).

Aquest 1-0 del Sagnier es va repetir en el Nou Sardenya, amb gol de penal d’Alfons Serra (90′) i en Les Fontetes perquè el Cerdanyola es va retrobar amb el triomf com a local enfront del Vilafranca dotze jornades després. Dani Martí (53′) va ser el ‘culpable’.

Mentrestant, en el Narcís Sala, el Sant Andreu suava tinta per a imposar-se a un Santfeliuenc irregular, capaç de tot. L’etern Josu (18′) va tancar una gran passada de Kuku, Collado va col·locar l’empat, amb servei inclòs de Josele, Felipe Sá (26′) va seguir amb la festa que va augmentar Ferran Jutglà abans del descans (44′) i, encara que Kevin Díaz (67′) va animar la segona meitat, els quadribarrats retallen dos punts a la quarta plaça. Atenció a les possibles lesions de Carroza i Guerrero pels andreuencs.

Gols per a baix

L’empat del Feliu es va repetir en dues ocasions més: a un, a Vilatenim, i a dos, en el Guinardó. Els ‘diables vermells’ no li van permetre a sa Pobla passar de l’empat i gràcies perquè Rovira va estavellar un gran tret en el travesser des del centre del camp. Van anotar Joel (24′) i Villegas (49′), pels locals, i Pol Prats (47′) i Joel Marín (57′) pels visitants. La Pobla va jugar amb un menys des del minut 43 per expulsió d’Arnau Riera.

Repeteix el president Bardalet

La jornada es va tancar a Figueres sempre pendents del procés electoral que porta a la reelecció a la presidència a Narcís Bardalet. Un total de 202 socis van passar per les urnes i li van donar 153 vots al mandatari empordanès per 48 a l’aspirant Lluís Martínez.

En el terreny de joc, els de Xavi Agustí van igualar quan tothom pensava que una nova derrota s’anava a consumir enfront de l’Ascó. Primer la Unió (79′) va posar per davant als tarragonins però Sergio Álvarez (91’) va emergir com a salvador.