La gran muralla del #futbolcat segueix intacta a Can Fatjó

L’Olímpic Can Fatjó és l’únic equip de Segona B a Segona Catalana que encara no ha encaixat cap gol. Només el Barça, al futbol professional, disposa d’una ‘muralla’ tan efectiva

Adrián Menarguez, un dels porters de l'Olímpic Can Fatjó // FOTO: olimpiccanfatjo
Adrián Menarguez, un dels porters de l’Olímpic Can Fatjó // FOTO: olimpiccanfatjo

El millor atac és una bona defensa. Amb aquesta premissa, l’Olímpic Can Fatjó ha sumat 10 punts de 12 possibles al grup 2 de Segona Catalana. 5 gols a favor i cap en contra, que el converteixen en l’únic equip imbatut del #futbolcat. Un clàssic com Juan Moscoso dirigeix per tercera temporada consecutiva aquest club. L’objectiu, està clar, l’ascens a Primera Catalana. Si aquesta ‘muralla’ segueix en peu, no descartin que s’aconsegueixi.

La dada de zero gols encaixats la comparteixen els dos porters. Adrià Nuñez i Adrián Menarguez han jugat dos i tres partits, respectivament. Independentment de qui hagi estat el titular, el desenllaç sempre ha estat idèntic: porteria a zero. A l’estrena contra el Sarrià a casa no s’hi van veure gols, però a partir d’aquell 7 de Setembre l’Olímpic només coneix la victòria.

Fora de casa, dos gols van donar sis punts – 0-1 vs Dinàmic Batlló Esportiu i Premià Club Esportiu – i el passat cap de setmana es va golejar a la UD Catalana. La sempre difícil Guineueta de Puchi tindrà l’oportunitat de batre, per primer cop, la porteria de l’Olímpic. Ho aconseguirà el proper 5 d’octubre?

EUROPA, VILANOVA, TONA, ANDORRA I PALAU ANGLADA 1GC

L’Olímpic i el Barça, com hem explicat, són els únics equips del #futbolcat que mantenen la porteria a zero. D’altres, també han començat la temporada a un bon nivell defensiu… però han encaixat. Estem parlant dels que només han rebut un gol en contra: l’Europa (Tercera Divisió), el Vilanova (#1cat2) el Tona (#2cat4) l’Andorra i el Palau Anglada (#2cat5 amb 1 i 2 partits pendents).